Актуално В програмата

„Живите мъртви” с още 13 епизода

Добави коментар

„Живите мъртви” се превърна в най-успешната премиера в историята на кабелната телевизия.

Сериалът "Живите мъртви" оправда очакванията на създателите си и се превърна в най-успешната премиера в историята на кабелната телевизия, предпочитана от зрители на възраст между  18-49 години.

AMC обяви подновяването на снимките на Живите мъртви (The Walking Dead). Следващият сезон ще има 13 епизода. С дебюта си на 31 октомври в САЩ сериалът  „Живите мъртви” счупи всички рейтинг рекорди във възрастовата група 18-49.

Fox International Channels’ (FIC) също подкрепя втория сезон, след като премиерата на сериала в 120 страни в Европа, Латинска Америка, Азия и Близкия Изток се превърна в най-успешния старт на сериал, излъчван от FIC едновременно в цял свят.

Живите мъртви вече са навсякъде!”, коментира Чарли Колиър, президент на AMC.  “Никой сериал, излъчван по кабелен канал, не е достигал до толкова много зрители мужду 18-49 години. Това е знак за жаждата на хората да гледат най- добро качество в базовия си  пакет програми. Ще сме горди отново да доведем „Живите мъртви” по цял свят!”

Рейтинги на „Живите мъртви” , чиято премиера по  AMC беше в неделя 31 октомври:
•    22 часа  – над  5.3 милиона зрители общо;
•    18-49 години – 3.6 милиона;
•    25-54 години – 3.1 милиона;

В България сериалът, представен от Fox Crime на 1 Ноември 2010г., се подреди сред най-успешните продукции, излъчвани от канала . Първият епизод са гледали над 37 000 зрители на възласт между 19 и 49 години.

“The Walking Dead” („Живите мъртви”) е продукция  на Франк Дарабонт („Изкуплението Шоушенк”, „Зеленият път”) и Гейл Ан Хърд („Терминатор”, „Пришълците”, „Армагедон”, „Невероятният Хълк”), а историята е адаптация на графичния роман на Робърт Къркман.

Живите мъртви

След като се събужда от кома в изоставена болница, полицай Рик Граймс (Андрю Линкълн) установява, че светът, който познава, вече не съществува. Той е опустошен от зомби епидемия с апокалиптични размери.  В покрайнините на Атланта малка група хора се опитва да оцелее, докато „мъртвите” ги дебнат навсякъде. Дали Рик и останалите ще запазят своята човечност, докато се борят за оцеляване в този ужасяващ нов свят? И дали в екстремните условия и личните вражди те ще съумеят да се опазят един от друг?

В началото на епичния приключенски сериал Рик тръгна да търси близките си, но срещна само Морган и Дуейн, които му обясниха новите правила за оцеляване. Полицаят неволно привлече бродещите зомбита и групата оцелели попада в капан. Обвиненията бързо прерастнаха в насилие, а Рик се изправи срещу много по-опасен враг от немъртвите.

В следващия понеделник, 22 часа, само по Fox Crime, Рик  ще реши да се  върне в Атланта, за да вземе оръжия и да спаси един човешки  живот.  Лори и Шейн трябва да се справят с изненадващото завръщане на някого, когото са смятали за мъртъв.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Живите мъртви

Зомби апокалипсис в „Живите мъртви: Дарил Диксън“ по AMC от 8 април

FOX сподели кадри от новите епизоди на Живите мъртви

„Живите мъртви“ се завръща с дългоочаквания епизод 16 – „Сигурна гибел“

Десетият сезон на “Живите мъртви” без финал

"Живите мъртви" се завръща с десети сезон