Актуално Какво ще се случи...

Tази седмица в Bailando

Добави коментар

В понеделник в Bailando музикалните дуети на мечтателите са подготвили изпълнения на Васил Найденов.

Васил Найденов и „Остава” пеят на живо в благотворителното шоу

Васил Найденов Bailando

В понеделник в Bailando музикалните дуети на мечтателите са подготвили изпълнения на Васил Найденов. Кецата, който е и жури в предаването ще направи и показно за участниците и зрителите на Нова ТВ на живо с песента „По първи петли”.  От края на миналата седмица Васил Найденов бе удостоен с почетния знак на Президента на Републиката Георги Първанов.  Това не е единственото отличие, което получава участник в благотворителното шоу. В журито на Bailando вече има и носител на орден „Стара планина”. Йорданка Христова получи изключителното отличие лично от Президента на 22 октомври.

Йорданка Христова  Bailando През новата седмица любимите поп изпълнения на поколения българи ще звучат в изпълнение на 8-те музикални дуети, които продължават с мечтите си в предаването. Към отбора на пеещите преди седмица се присъедини и Вики Терзийска от „Мастило”. Тя замести Маргарита Михнева до Крис Григоров. „Прощъпалникът” за новия дует бе повече от успешен, след като събра 28 точки от максимално възможните 30. 

Във вторник, в танцовата вечер, на сцената на мечтите ще оживеят герои от приказни сюжети. Пипи Дългото чорапче, Пепеляшка, Червената шапчица и други любими герои ще бъдат оценявани от балерината Маша Илиева. Тя ще е гост-жури в благотворителното шоу, което сбъдва мечти.  В танцовата вечер ще видим и един от музикалните герои, но този път с цялата си група. Свилен и „Остава” ще „забият” на живо в приказната вечер на сцената на мечтите.

Общо 15 мечтатели продължават участието си в Bailando. Миналата седмица зрителите на предаването се разделиха с пеещите Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят да построят втора наркокомуна в България.  Последният си танц в Bailando изпълни и тандема Ширин Местан - Станимир Хасърджиев. Тяхната кауза, създаването на Фонд за лечение на пациенти, събра по-малко гласове от зрителите в прекия им двубой с Дидо Мачев и Мира Мохамед. Симпатичният актьор и Мира затвърдиха позициите си като един от любимите отбори на зрителите, след като „оцеляха” миналия четвъртък.

Въпреки, че не са на сцената на Bailando, всички участници имат банкови сметки на страницата на предаването (bailando.novatv.bg). До финала на Bailando те остават отворени за желаещите да подкрепят каузите на мечтателите.

Bailando се излъчва понеделник, вторник и четвъртък от 20:00 часа, само по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Байландо

Четири несбъднати мечти на финала в Bailando

На Никулден стават ясни финалистите в Bailando

Време за Rock `N` Roll в Bailando

За два часа - 40 хиляди лева за Андрей Баташов от зрителите на Bailando

Мечтата на мечтателите в Bailando