Актуално Какво ще се случи...

В "Стъклен дом" влиза американския посланик

Добави коментар

Aмериканският посланик тази вечер играе себе си в „Стъклен дом”

Стъклен дом

Джеймс Уорлик ще влезе в ролята на американския посланик в понеделник вечер в „Стъклен дом” и ще говори на чист български език. Защо се налага срещата между Камен Касабов и дипломата - какъв е предметът на посещението, каква ще е молбата, която младият мъж ще отправи към него - ще стане ясно утре вечер в епизода.

Агент Колев продължава разследването, свързано със заминаването и пребиваването на Камен в Америка. И докато той се рови и се опитва да достигне до информация, зрителите ще видят моментите от миналото, които непрекъснато се връщат в съзнанието на  Камен - кошмарни картини за срещите му с хора, места и събития.

Кошмарни са нощите и дните за Боряна, която започва да открива все по-странни неща в дома си. Кой стои зад тези шокиращи действия и какво ще предприеме съпругата на Димитър Касабов, ще стане ясно в епизода в понеделник вечер.

Стъклен дом

Междувременно Христо Атанасов, смятайки, че се е отървал от брат си Чарли, и е разрешил всичките си проблеми, ще разбере, че всъщност нещата далеч не стоят така... Проблемите на Атанасов тепърва предстоят, както в бизнеса, така и в семеен план. Една шокираща  истина ще го изкара от равновесие - шокираща истина за съпругата му Елена Атанасова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”