В програмата

Повече от 270 000 лева събра «Великолепната шесторка» до момента

• От 0/5

Най-много есемеси отново спечелиха Албена и Тома


Певци, приятели на зведните дуети, ще подкрепят благотворителното шоу на bTV утре

Над 270 000 лева вече е сумата, набрана от даренията на зрителите на „Великолепната шесторка”. Най-много есемеси отново спечелиха Албена и Тома, които оглавяват и седмичната, и генералната класация в шоуто.
 
Утре вечер от 21.00 часа по bTV звездните дуети ще бъдат подкрепени от свои приятели певци, сред които Десислава, Мишо Шамара, Надка Караджова и звездите от Music Idol – Маги, Нели и Елена.  Утре вечер специално послани към зрителите ще отправи и африканската певица Анджелик Киджо, посланик на добра воля на УНИЦЕФ.  Преди месец тя, заедно с Джеки Чан, Стиви Уондър и Лео Меси, беше отличена със специална награда, заради благотворителната си дейност. Анджелик Киджо ще пее за българската публика утре вечер от 19.30 часа в зала 1 на НДК. Приходите от концерта ще бъдат предоставени за целите проекта «Семейство за всяко дете».

Снощи зрителите на bTV се запознаха с още една история на изоставени дечица – на Ивайла и Евелина от дома в Шумена, които могат да се върнат у дома при майка си, ако тя получи подкрепа. Ани Салич показа и историята на три майки, едната от които изостави детето си, втората се надява да посрещне Нова година с рожба, а третата е една от първите приемни родители в България. 

Следващата музикална задача, по която започват да се подготвят звездните дуети във „Великолепната шесторка”, е нетрадиционна, защото не е свързана с пеене. Във вторник предстои „Голямата нощ на илюзиите”. Участниците ще правят фокуси заедно с шест от най-добрите илюзионисти на България.

Още за Великолепната шесторка

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg