Актуално В програмата

Повече от 270 000 лева събра «Великолепната шесторка» до момента

Добави коментар

Най-много есемеси отново спечелиха Албена и Тома... Над 270 000 лева вече е сумата, набрана от даренията на зрителите на „Великолепната шесторка”.
Най-много есемеси отново спечелиха Албена и Тома


Певци, приятели на зведните дуети, ще подкрепят благотворителното шоу на bTV утре

Над 270 000 лева вече е сумата, набрана от даренията на зрителите на „Великолепната шесторка”. Най-много есемеси отново спечелиха Албена и Тома, които оглавяват и седмичната, и генералната класация в шоуто.
 
Утре вечер от 21.00 часа по bTV звездните дуети ще бъдат подкрепени от свои приятели певци, сред които Десислава, Мишо Шамара, Надка Караджова и звездите от Music Idol – Маги, Нели и Елена.  Утре вечер специално послани към зрителите ще отправи и африканската певица Анджелик Киджо, посланик на добра воля на УНИЦЕФ.  Преди месец тя, заедно с Джеки Чан, Стиви Уондър и Лео Меси, беше отличена със специална награда, заради благотворителната си дейност. Анджелик Киджо ще пее за българската публика утре вечер от 19.30 часа в зала 1 на НДК. Приходите от концерта ще бъдат предоставени за целите проекта «Семейство за всяко дете».

Снощи зрителите на bTV се запознаха с още една история на изоставени дечица – на Ивайла и Евелина от дома в Шумена, които могат да се върнат у дома при майка си, ако тя получи подкрепа. Ани Салич показа и историята на три майки, едната от които изостави детето си, втората се надява да посрещне Нова година с рожба, а третата е една от първите приемни родители в България. 

Следващата музикална задача, по която започват да се подготвят звездните дуети във „Великолепната шесторка”, е нетрадиционна, защото не е свързана с пеене. Във вторник предстои „Голямата нощ на илюзиите”. Участниците ще правят фокуси заедно с шест от най-добрите илюзионисти на България.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Великолепната шесторка

Топ новинари на bTV ще подкрепят мисията на «Великолепната шесторка» във вторник

„Великолепната шесторка” ще завърши с волна програма и телетон на 7 декември

Smoke on the Water, Can’t Let You Go, „Черната овца”... ще пеят звездите във „Великолепната шесторка”

Актьорите от „Стъклен дом” ще подкрепят мисията на „Великолепната шесторка”

Дуетни хитове ще изпълнят участниците във „Великолепната шесторка” във вторник, 23 ноември