Архив Горещо

Сашо Диков в Горещо: „За Алексей Петров аз мога да говоря всичко!”

Добави коментар

Тази събота, 16 октомври, от 22:30 часа специален гост в „Горещо” е Сашо Диков, който коментира какво се случва в държавата по начин, по който само той може да направи.


Сашо Диков в ГорещоТази събота, 16 октомври, от 22:30 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Сашо Диков, който коментира какво се случва в държавата по начин, по който само той може да направи.

„Аз за или против Алексей Петров мога всичко да говоря! Защото тогава, когато за всички той беше лоялният гражданин, при мен – от нашето студио – жената на Николай Колев – застреляният прокурор – каза: „Алексей Петров е един от организаторите на убийството на мъжа ми!... Затова смятам, че аз за Алексей Петров – както мога да говоря, че може да е наистина убиец, така мога да говоря, че в случая е човек, подложен на уникална репресия...”

Сашо Диков в Горещо


Освен за Алексей Петров, Сашо Диков говори за Бойко Борисов и за смяната на министрите, за Цветан Цветанов, полицейските акции и знаковите дела, за „Октопода” и „Наглите”, за Симеон Дянков и останалите министри, за Борис Велчев, за журналистите, захаросаните медии и властта.

„Ако тези неща, които ти ги наговорих, на които съм пряк свидетел – ако някой друг ми ги разправяше, нямаше да повярвам естествено!”

„Горещо”, събота, 16 октомври 2010г., 22:30 часа, Нова телевизия



Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“