Актуално На кафе

Синът на Виолета и Ники Китаеца – футболист или певец

Добави коментар

От „На кафе” бяха на гости в дома на Ники – Китаеца и съпругата му Виолета. Младите родители показаха 8-месечния си син Ники и разказаха за грижите и възпитанието на малкия.
Синът на Виолета и Ники Китаеца От предаването „На кафе” бяха на гости в дома на музикалния продуцент Николай Първанов – Китаеца и съпругата му Виолета. Младите родители показаха 8-месечния си син Ники и разказаха за грижите и възпитанието на малкия.

„Не знам дали ще става футболист, както искаше баща му, но много пее” – сподели Виолета. Тя вече не се занимава само с отглеждането на бебето, а и помага на съпруга си в музикалната им компания „Real Enterprises”. Пеенето в момента не е на дневен план при Виолета и певицата не даде конкретен отговор кога може да се върне на сцена.

Синът на Виолета и Ники Китаеца


Ники Китаецът пък от своя страна разказа, че компанията му върви „бавно, но славно” и поясни за новото попълнение – Денислав - „С него сме дългогодишни приятели. Надяваме се занапред да имаме успех и двамата.” Денислав подписа договор с „Real Enterprises” преди около месец и издаде песента „Дюнер кючек”.

Вече е факт и клипът към парчето – снимките са приключили и съвсем скоро видеото ще е в медийното пространство.
Същото важи и за клипът на Даяна – другата изпълнителка на „Real Enterprises”. Талантливата певица снима видео към новата си песен „Вземи ми всичко”. „Песента е чувствена балада и беше съвсем логично да получи емоционален, нежен, трогателен клип” - похвали се Даяна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”