Актуално В програмата

Дидо Мачев е новият звезден репортер на „Календар”

Добави коментар

Тази седмица като журналист в „Календар” ще се изяви един от най-усмихнатите български актьори и звезда от „Байланд” - Дидо Мачев
Дидо Мачев е новият звезден репортер на „Календар”Тази седмица като журналист в „Календар” ще се изяви един от най-усмихнатите български актьори и звезда от „Байланд”. В шоуто, което сбъдва мечти, българският Дани де Вито партнира на 28-годишната Мира Мохамед от Нови Искър, която играе, за да осигури лечение на 8-годишната си дъщеричка, страдаща от детска церебрална парализа.

На фона на готвените промени в столичния градския транспорт, в понеделник Дидо Мачев ще провери приемат ли се предложения и от гражданите.

Според международно проучване, представително и за България, всеки пети от нас някога в живота си е преживял депресивен епизод. А застраховани няма. Как можем най-добре да си помогнем? Ценни съвети и непринудени реакции, събрани от звездният репортер, ще видим във вторник.

За Коледа или за „Christmas" ще пазаруваме само след някой и друг месец? И на какъв език ще се разбираме с рекламите по витрините - само в звездната акция на Дидо Мачев в сряда.

Кое е за предпочитане - да сте вечният наемател или вечният кандидат-купувач. В четвъртък Дидо Мачев ще ни представи частния случай с условията за наемане и купуване на общински жилища в София.

Средата на октомври е време и за туршии... Ако не сте се отказали да си ги приготвяте сами вкъщи или ако се колебаете дали да не изберете магазина, обменете ценен опит със звездния репортер Дидо Мачев в петък вечер.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”