Актуално Търси се...

Мистър Турция пристига в България специално за среща с певицата Теди Кацарова

Добави коментар

Мистър Турция пристига в България специално за среща с певицата Теди Кацарова в предаването „Търси се” тази събота по bTV

Мистър Турция пристига в България специално за среща с певицата Теди Кацарова


Мистър Турция пристига в България специално за среща с певицата Теди Кацарова в предаването „Търси се” тази събота по bTV  


Младата певица Теди Кацарова ще бъде гост в ток шоуто „Търси се” тази събота, 9 октомври, от 11 часа, по btv. Коя е Теди извън музиката, кои са трудните периоди в живота ѝ и лесно ли се е разделила с любовта – това зрителите ще научат от най-близките ѝ хора.

Първата среща за певицата ще бъде с един от най-близките ѝ приятели – журналистът Жоро Любенов.
Каква е истината за техните отношения, които медиите в последно време определят като „любовни” и защо Теди е безкрайно благодарна на Жоро ще стане ясно в събота.

Най-емоционална ще бъде срещата на Теди с нейните родители – певицата Силвия Кацарова и съпругът ѝ Милчо. Двамата ще разкажат, че заради ангажиментите си имат много пропуснати мигове с дъщеря си. „Най-трудният ѝ период беше раздялата със съпруга ѝ Макс. Отидохме на гости в Стокхолм и забелязах, че тя е тъжна, не беше щастлива и си тръгнах с мъка в сърцето”, разказва Милчо Кацаров. „В този момент ѝ дадох сили. Казвах, че няма да е единствената разведена жена и че може би голямата любов тепърва ѝ предстои. Много ни е мъчно, че така се случи, защото е единствената ни дъщеря”, откровено ще признае Силвия Кацарова. Самата Теди ще разкаже подробности за семейния си живот и как след 9 години брак е взела решение да се раздели със съпруга си. „ Съпругът ми беше много забавен човек. Родителите ми бяха и негово семейство, но при един спор той нагруби баща ми. Тогава реших, че между съпруга си и родителите ми ще избера родителите ми”, за първи път в ефир признава младата певица.

Специално, за да изненада Теди в студиото, от Турция ще пристигне Мистър Турция – Мерт Кълъч, който е много популярен и като актьор в южната ни съседка.
Невероятно изненадана певицата ще признае, че въпреки слуховете в медиите двамата са само добри приятели. „Първата ни среща с Теди продължи около 3-4 часа и още тогава прочетох в очите й, че е човек с много добре сърце”, разказва Мерт. Как са се развили отношенията им, дали е имало флирт и дали поддържат контакт сега Мистър Турция и Теди Кацарова – зрителите ще научат истината единствено в „Търси се”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“