Актуално В програмата

„Денят е прекрасен” се разделя с водещата Боги

Добави коментар

Нови ангажименти в радиото и нови проекти в „Денят е прекрасен” разделят за известно време екипа на предаването и водещата Богдана Трифонова.
„Денят е прекрасен” се разделя с водещата БогиНови ангажименти в радиото и нови проекти в „Денят е прекрасен” разделят за известно време екипа на предаването и водещата Богдана Трифонова. От утре, 5 октомври, Боги ще поеме по-активно ролята си на радиоводещ, а лица на „Денят е прекрасен” остават Ива Дойчинова и Васко Мавриков.

 „Добрите резултати се случват, само когато се работи в добър екип, а в „Денят е прекрасен” има точно такъв. С удоволствие ще продължа да съдействам идейно на приятелите си от предаването”, сподели Боги. Изпълнителните продуценти от Супернова медия признават, че хубавите моменти и удовлетвореността от работата в „Денят е прекрасен” дават възможност за бъдещи съвместни идеи и проекти между Боги  и екипа на предаването.

Утре на живо в студиото Мавриков и Ива ще устроят парти на Боги, с което  ще си кажат чао. Зрителите ще видят и забавни видео материали с участието на водещата.    


Гледайте „Денят е прекрасен” всеки делничен ден от 10.00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!