Актуално Търси се...

Крум Савов танцува и плаче в „Търси се...”,тази събота, 2 октомври, от 11 часа по bTV

Добави коментар

Крум Савов танцува и плаче в „Търси се...”,тази събота, 2 октомври, от 11 часа по bTV

Спортният журналист Крум Савов ще бъде гост в „Търси се” тази събота, 2 октомври, от 11 часа, по btv. В една откровена изповед зрителите ще разберат подробности за трудния му житейски път, ергенския му живот и любовта му към семейството сега.

Крум Савов

„Никога не съм вярвал, че толкова много ще се променя. Аз съм друг човек от този, когото познаваха хората преди да срещна съпругата ми Мая. Живях сам, бях сам, но сега се чувствам много щастлив и благодаря на Господ за това, което имам”, признава Крум Савов.

В студиото на „Търси се…” Крум ще се срещне с много свои приятели –  съвсем естествено това са колеги спортни журналисти и музиканти, тъй като музиката е другата страст на телевизионния водещ.
Първата среща е с човека, открил Крум за телевизията още през 1992-ра година – Сашо Диков. „Не харесвам в него това, че е изключително безотговорен към таланта си и мързелив. Доста съм го тормозел заради това”, споделя Диков. „След като останах без работа, Сашо пръв ми се обади и каза, че неговия ефир винаги е отворен за мен”, спомня си Крум Савов.  Предизвикателствата, които ще получи Крум в ефир от други свои приятели - Асен Спиридонов и фронтмена на група „Конкурент” – Емо Анчев е да се превъплъти в ролята на хеви метъл и да танцува на най-бързото рок парче.

Крум Савов


Меги и Нели ще срещнат спортния журналист и с най-добрия му приятел от детството – Явор Недев. Той ще сподели, че макар и останал твърде рано без родители Крум никога не се е озлобил. Със сълзи на очи спортния журналист ще си спомни: ”Бях ученик когато баща ми почина и студент, когато майка ми си отиде. Било ми е много трудно, включително и да оцелея чисто физически, да има какво да ям и да изплащам апартамента, който нашите ми оставиха”.

Най-емоционална обаче ще се окаже срещата с Мая, съпругата на Крум. Двамата днес се радват на близнаците Крум и Катрин, които са дълго чакани и много желани. „Без Мая няма да съм това, което съм”, много развълнуван и през сълзи ще признае спортният журналист.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: