На кафе

Кака Лара направи най-съкровената си изповед в "На кафе" пред Гала, плаче...

• От 0/5Намекна, че с Владо вече не гледат в една посока, не се радват на едни и същи неща и разликата в годините много тежи

Кака Лара Лара Береану направи най-съкровената си изповед пред Гала Кака Лара от емблематичното предаване „Милион и едно желания”,. гостува заедно с дъщеря си Бенджи, но без съпруга си – журналиста Владо Береану.

Когато 13-годишното момиче напусна за малко студиото, за да се отдаде на стилистични експерименти с Кремена Халваджиян, майка му избухна в сълзи. Кака Лара сподели, че се намира в много труден период от живота си и за съжаление, покрай всичко, което се случва в семейството, Бенджи пораснала много бързо.

Кака Лара

На въпрос на Гала дали Владо е човекът, който бърше сълзите й, Лара само отговори, че той е човекът, който ги вижда. Тв водещата сподели, че всичко около нея, което е смятала за даденост, едно след друго се срутва.

Кака Лара


Намекна, че с Владо вече не гледат в една посока, не се радват на едни и същи неща и разликата в годините много тежи. „Владо е добър човек, но до мен е единствено Бенджи”, така актрисата коментира сложната ситуация, в която се намира в момента семейството й. За първи път в живота си Лара призна, че си позволява да свали маската на купона и да се покаже такава, каквато е – слаба, ранима и много чувствителна.

Кака Лара
След което сподели, че винаги се е съобразявала прекалено много с хората около себе си, но вече е разбрала, че не си заслужава, защото никой не живее нейния живот.   

Още за На кафе

09:30
30.11.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
01.12.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
02.12.2020
На кафе - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg