Архив Отечествен фронт

Разговорът с Момата - най-зловещия килър у нас и Мартин Карбовси ПРОДЪЛЖАВА

Добави коментар

Тази събота, 25 септември „Отечествен фронт” продължава разказа си за най-зловещия килър в съвременната история на България – Недялко Димитров, известен като Момата.
Тази събота, 25 септември „Отечествен фронт” продължава разказа си за най-зловещия килър в съвременната история на България – Недялко Димитров, известен като Момата.

Момата - най-зловещия килър„ИМАМ ЗАСЛУГИ ЗА ПО-ВИСШ ПОСТ В АДА – МОЖЕ ДА СЪМ ТОЧНО АЗ ТОЗИ С ВИЛАТА, КОЙТО ВКАРВА ДРУГИТЕ В КАЗАНА!” – ЗАЯВЯВА НАЙ-ЗЛОВЕЩИЯТ СЕРИЕН УБИЕЦ В БЪЛГАРИЯ ПРЕД МАРТИН КАРБОВСКИ

Тази събота, 25 септември социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” продължава разказа си за най-зловещия килър в съвременната история на България – Недялко Димитров, известен като Момата. Хладнокръвен, езотеричен, Момата смята себе си за ангел на възмездието с мисия да отмъщава на лошите хора, но покрай тях убива и невинни, които „задължително е трябвало да умрат”, защото „така им е било писано”. „В ОФ имаме едно правило – не снимаме луди.” – коментира Мартин Карбовски. – „Ако се налага, винаги трябва да поясним, че хората, които ви показваме, не са с ума си. Затова щеше да е лесно, ако кажехме, че Момата е просто луд. Не, той е освидетелстван нормален! Освен това е гений на злото - един горд гений на злото. Освен това той, обратно на всички човешки герои, се бори с доброто. Ще разберете защо светът му е така обърнат, обратен, наопаки, изчанчен, девиантен и усукан!”

Поведението и говореното на Момата могат да бъдат описани само с думата зловещи. Зловещ е и начинът му на мислене. Зловещо е най-вече усещането, че всичко, което разказва Момата, за него е просто технология и правила в „професията” му. Без никаква емоция той обяснява как се закопава труп така, че да бъде намерен или разпознат. Приема за напълно нормално факта приятелите му – гейове да знаят, че убива хора и да му копаят дупки, в които да ги заравя.

Убийството за Момата е нещо средно между хоби, работа и удоволствие. Сексът с мъже не е хомосексуализъм, а просто мъжка любов... Какво му се е случило? Момата не е освидетелстван психично болен! Но какво не е наред с него? Нещата са предопределени, но не от Господ или от дявола, а някъде от детството, от първия сексуален контакт, от Бойчиновци... Когато първият ти сексуален опит е свирка на 15 години в Бойчиновци после се случва закономерното – обърнат и обратен, опак и усукан прочит на света и живота. Разместването на ценности. Свирката с мъж е секс. Убийството е добро дело. Парите са всичко. Лошотията – безценна.

Момата – мъжът с женски прякор, убиецът със самочувствие, който се прави на скромен, но вътре в себе си знае, че е важен, уникален и предопределен днес дели с няколко човека килия от няколко квадратни метра и очаква с нетърпение да бъде преместен в затвора в Стара Загора, за да отмъсти на човека, предал го на полицията...

„Целият разговор с Момата беше леко смразяващ, но финалът остана сякаш весел.” – коментира Карбовски. – „Момата се готви за своето пиршество- скоро го местят в Старозагорския затвор и там той ще отмъсти на предателя си. За него това няма да е работа, това ще е удоволствие! Задължително удоволствие! Очаквайте продължение на филмите за Момата. Този човек няма да спре да убива, докато не бъде спрян да убива. Поне така казва. Звучи обещаващо – в един свят, в който всичко е наопаки...

Има хора, които бягат от злото. Други търсят злото. Отключват злото. И вярват наивно, че дяволът може да те наеме. Ако беше чел книги, примерно Библията, Момата щеше да знае, че дяволът плаща на своите наемници само по един начин – със същото, което те са причинили. Краят на дните ще настъпи тогава, когато повярвате, че Азазел може да ви плати, след като ви е изкушил.”

 „Отечествен фронт”, събота, 25 септември 2010 г., 18:00 по Нова телевизия


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”