Актуално Какво ще се случи...

Шехерезада, Онур, Инджи – големите звезди в три турски игрални филма по Нова телевизия

Добави коментар

Звезди от сериали като „1001 нощ”, „Перла”, „Листопад"... се срещат под различен сценарий в три турски филма по Нова ТВ във вечерите от 15-ти до 17-ти септември.
Едни от най-разпознаваемите лица от турските сериали в три поредни дни и три модерни игрални филма

Едни от най-големите звезди от сериали като „1001 нощ”, „Перла”, „Листопад и много други се срещат под различен сценарий в три турски филма по Нова телевизия във вечерите от 15-ти до 17-ти септември. За пръв път зрителите на Нова телевизия ще имат възможността всяка вечер от 20 часа в продължение на три поредни дни да се насладят на съвременно турско кино с участието на своите любими актьори от източната ни съседка. 

„Игра на чувства”

Първата голяма турска звезда, която зрителите ще могат да гледат във филма „Игра на чувства”, е Бергюзар Корел. Нея родната публика познава от ролята на Шехерезада от „1001 нощ” - първия сериал от Босфора, завладял сърцата на хиляди семейства. На 15-ти септември, сряда Бергюзар влиза в кожата на Гьозде – богата и амбициозна дъщеря на виден богаташ, който иска да построи модерен търговски център на мястото на едно от съкровените места на хората в базара Махмутпаша. Тя се оказва единственото средство за осуетяването на плана на собствения си баща, заради което Али от квартала ще направи всичко възможно да привлече вниманието ѝ и да спаси своя хан. Всичко това ще породи множество комични и романтични ситуации.

„Мач за двама”


На следващия ден, в четвъртък на екрана на Нова телевизия ще се завърти романтичната комедия „Мач за двама”, в която познатото лице е Фахри Евджен или Йокес от „Брак с чужденец”. От 20 часа той ще се влезе в ролята на фанатичния фен на отбора „Фенербахче” Уур, който все още живее с майка си и по-малката си сестра и е постоянно подложен на семеен „тормоз”, заради факта, че все още е ерген. Една лека катастрофа го среща с красивата Пънар и двамата попадат в низ от случайни срещи, които преобръщат съдбата им.



Още по-интересен и звезден е актьорският състав на третия турски игрален филм, който зрителите на Нова телевизия ще могат да гледат на 17-ти септември, петък. Романтичната драма „Горчива любов” среща на една снимачна площадка Халит Ергенч (Онур от „1001 нощ”), Сонгул Йонден (Инджи от „Перла”) и Езги Асароглу (Дуру от „1001 нощ” и Канай от „Двама завинаги”). Филмът разказва за това, до къде може да стигне един мъж, когато става дума за изневяра. Халит Ергенч играе ролята на Орхан – професор по литература в университета в Ескисехир в Централна Анадола, който постепенно се заплита в сложна любовна схема. Разпокъсан между годеницата си, една прекрасна фотографка и нова негова студентка, Орхан изпада в едни от най-тежките си дни, в които всичко зависи едновременно от три жени.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър