Актуално В програмата

Десислава: "Да си руса помага"

2 коментара

Десислава бе специален гост на Радост Драганова в „Модерно” по bTV. Тема на предаването бяха „Блондинките”.
Десислава бе специален гост на Радост Драганова в „Модерно” по bTV. Тема на предаването бяха „Блондинките”.

Десислава:


Деси сподели, че харесва естествения цвят на косата си – светло кестеняво, но ѝ е трудно да вземе крайно решение да стане брюнетка. Певицата се пошегува, че често се „измъква” благодарение на русия си цвят.

Певицата с ангелски глас показа тоалети от дизайнерката си Десислава Зиновиева „Случвало ми се е да забравя името на фирмата, на чието парти съм на участие или пък да ме накарат да изпея песен, която не знам много добре-и казвам на хората-Трябва да ми простите, защото съм руса. Това винаги минава.” Десислава получи комплимент от дизайнерката Тути /Августина Маркова/, която каза, че най-голямата световна блондинка е Мадона, а най-голямата блондинка в България – Десислава.

Изпълнителката на „Искам те пак” сподели, че от блондинките се възхищава на Мерлин Монро и определя себе си като „съчетание между Мерлин Монро, Маргарет Тачър и още нещо”.



Певицата с ангелски глас показа тоалети от дизайнерката си Десислава Зиновиева и модна къща DZ – къси дънкови панталонки, много къси рокли и каза, че що се отнася до Деси Зиновиева – дизайнерката може да се похвали с уникални тоалети, обсипани с камъни „до припадък”.

„независимата телевизия”

На въпроса на Радост Драганова за новия проект на Десислава, а именно-музикалната ѝ телевизия DSTV, певицата отговори: „Телевизията е много трудно начинание. Ние с екипа ми я наричаме „независимата телевизия” защото DSTV не обслужва ничии интереси. Нашата концепция шеговито може да се нарече „манджа с грозде” – което означава най-хубавото и най-качественото от всички музикални стилове.

Снимки: Дилян Марков, Светослав Любенов
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Модерно

„Модерно” се завръща в ефира на bTV с Галена без дрехи

Христо Гърбов в „Модерно” на 3 март по bTV

Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно”

Алекс Раева и Спенс за секса на първа среща - в „Модерно"

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно” – тази събота, 19 ноември по bTV