Архив На инат

Желю Желев ще е гост на Марк О’Селски в деня на Съединението, 6 септември

Добави коментар

Желю Желев ще е гост на Марк О’Селски в деня на Съединението, 6 септември


Желю Желев ще е гост на Марк О’Селски в деня на Съединението, 6 септемвриНа 6 септември – един от малкото дни в историята на България, в който Съединението е направило силата и тя е била на наша страна, в „На инат” по ТВ7 гост ще бъде първият демократично избран президент у нас – Желю Желев.

Марк О’Селски е решен да докаже на зрителите, че за него и екипа му това не е почивен ден в календара, а ден, в който трябва да се отдаде заслуженото на българската национална чест и сила. Едва ли има по-подходящ събеседник от Желю Желев – президентът, въплътил мечтите на българите за силна, просперираща и независима държава.

Марк О’Селски и Желю Желев ще ви разкажат що е то Кръгла маса и какво е да закусваш с Митеран, къде отидоха партийните куфарчета и дали се изгубихме в Прехода.

На 6 септември, понеделник, гледайте „На инат” от 22 ч. по ТВ7, за да отбележим заедно деня на Съединението – ден, в който българският инат е обединил страната. Да си докажем, че надписът на Народното събрание не е просто надпис, а веднага след Съединението следва… Независимостта!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На инат

Нова ТВ остава без вечерно токшоу тази есен

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия

Поли Генова за Евровизия пред Марк О’Селски

Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”

Проф. Андрей Пантев: „Царят е най-добрият избор за президент”