Архив На инат

Водещата на „Сутрин с ТВ7” Мартина Шопова в „На инат”

1 коментар

Красивата водеща на „Сутрин с ТВ7” се появи в „На инат” в петък вечер на фона на любимо нейно парче на френската звезда Патрик Брюел.
Красивата водеща на „Сутрин с ТВ7” се появи в „На инат” в петък вечер  на фона на любимо нейно парче на френската звезда Патрик Брюел. Това беше изненадата на Марк и Дани Милев бенд за Мартина Шопова. Водещият на вечерното шоу развесели гостенката си с предложението тя да направи аудио записи с кадифения си глас и прекрасния си френски и с тях да лекува еректилна дисфункция.

Водещата на „Сутрин с ТВ7” Мартина Шопова в „На инат”


Мартина, която 6 години е живяла във Франция, сподели, че никога не е имала френско гадже, защото повече си пада по българи. Затова и се е оженила за сънародник. Въпреки, че не е слизала от театралната сцена в Бордо цели 3 години, тя не се е поколебала да се върне в България. „Не ми е било самоцел да остана във Франция. Исках да живея там, където се чувствам най-добре. Много лесно реших да се върна, след като дойде моментът, когато във Франция вече не се чувствах добре” – сподели красивата актриса. „Но когато се върнах, системата с кастингите за роли в България беше съвсем различна от френската. Просто режисьорите си познаваха актьорите и си ги избираха без кастинг, затова и не можах да продължа да играя. После се появиха предложенията за телевизия. Но въпреки всичко, не съм се разделила с мисълта пак да бъда на сцена.”   

На въпрос на Марк О’Селски, дали 6 години, след като се е завърнала в родината, тя съжалява за избора си, Мартина отговори, че не съжалява и не счита талантът си за пропилян. „България обаче по принцип пропилява талантите си, дори и в момента и много българи не могат да се реализират в това, което харесват.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На инат

Нова ТВ остава без вечерно токшоу тази есен

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия

Поли Генова за Евровизия пред Марк О’Селски

Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”

Проф. Андрей Пантев: „Царят е най-добрият избор за президент”