Архив На инат

Мис Силикон Гергана Райчевска пред Марк О’Селски: Бербатов не ми харесва, женствен е!

Добави коментар

Какво се случи в „На инат” по ТВ7 на 26 август, 2010 г.: Мис Силикон Гергана Райчевска пред Марк О’Селски: Бербатов не ми харесва, женствен е!
Какво се случи в „На инат” по ТВ7 на 26 август, 2010 г.: Мис Силикон Гергана Райчевска пред Марк О’Селски: Бербатов не ми харесва, женствен е!

Мис Силикон Гергана Райчевска пред Марк О’Селски


В четвъртък, 26 август, студиото на Марк О’Селски бе по-бомбастично от всякога.  На гости на дългоухия симпатяга беше тазгодишната носителка на титлата „Мис Силикон” Гергана Райчевска.

С Марк тя обсъди вкуса си за мъжете, като беше категорична, че соченият секссимвол – футболистът Димитър Бербатов, въобще не ѝ харесва и дори ѝ се струва женствен. „Футболистите са ми много лигави. Харесвам мургави и здрави мъже!” Не такъв е случаят обаче с Бойко Борисов и Слави Трифонов: „Бих правила тройка с тях двамата! Страшни са!”.
Райчевска любезно отклони въпросите за връзката ѝ с Георги Иванов – Гонзо, като каза само, че са в много добри, дори приятелски отношения. Но пък не отрече, че е имала авантюра с шампион по самбо.  Дали той е Благой Иванов – който налита предимно на Златки, миската отново не разкри.

Мис Силикон Гергана Райчевска пред Марк О’СелскиГери разказа и за конкурса, който спечели наскоро. „Това не е конкурс за най-голям бюст, трябва и акъл, артистични умения. Наградата ми беше 5000 лв. и един розов вибратор. Не съм го ползвала, защото винаги има мъж до мен”. Кой е той, тя не сподели, но пък стана ясно, че няма проблем от нейна страна той да бъде женен.  Ако обаче се случи така, тя никога нямало да разкрие кой е той.

Марк попита силиконовата си гостенка дали според нея дава добър пример на младите момичета: „По-добре да не вземат пример от мене!” – съвсем искрено отговори тя.

А на въпроса „какви са бъдещите ти творчески планове?”, Гери Райчевска беше категорична: ”Да яхна магаре!”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На инат

Нова ТВ остава без вечерно токшоу тази есен

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия

Поли Генова за Евровизия пред Марк О’Селски

Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”

Проф. Андрей Пантев: „Царят е най-добрият избор за президент”