Архив На инат

Марк О’Селски става част от новинарската емисия на ТВ7 с коментарната рубрика „Магария на деня”

1 коментар

Марк О’Селски става част от новинарската емисия на ТВ7 с коментарната рубрика „Магария на деня”
От понеделник, 30 август, първият анимационен водещ у нас – магарето Марк О’Селски от вечерното токшоу „На инат”, вече ще бъде част от централната емисия „Новини” на ТВ7, чийто начален час е 18.30 ч.

Марк О’Селски става част от новинарската емисия на ТВ7


Рубриката на Марк ще се нарича „Магария на деня” и ще се излъчва от понеделник до петък, веднага след новините с Даниела Владимирова и Атанас Атанасов и спортните вести с Мартин Томанов и преди прогнозата за времето с Иво Андреев. В рамките на няколко минути Марк ще съобщава интересна случка от изминалия ден, която ще е представена с типичното му чувство за хумор и оригиналност.

Специалната технология, която се прилага за заснемането на виртуалното магаре във вечерното шоу „На инат”
, ще бъде използвана и в новинарското студио на ТВ7. Рубриката ще се излъчва на живо, а преходът от спортната емисия ще се осъществява в типично новинарски стил с разменя на реплики между Марк и водещия на спортните новини – Мартин Томанов.

„Зрителите все повече се ориентират към свежото, различното. Смятаме, че образът на Марк внася именно това разнообразие. Новините на ТВ7 ще продължават да бъдат стойностни, сериозни и изпълнени с полезно за хората съдържание, просто за финал към тях ще добавим малка доза хумор, която да разведри зрителя след дългия работен ден”, споделя Светлана Василева, Изпълнителен директор на ТВ7.

Вечерното шоу „На инат” стартира в средата на юни като част от обновената програмна схема на ТВ7.
За кратко анимационният герой Марк О’Селски  натрупа изключителна популярност и промени представите на зрителя за традиционно вечерно токшоу. В нарастващия списък с популярни лица, които вече са гостували на магарето Марк, са кметът на София - Йорданка Фандъкова, певецът Орлин Горанов, треньорката Нешка Робева, попфолк звездата Азис, много актьори, спортисти, политици, общественици и музиканти.

До момента предаването се излъчваше в две емисии – кратка (от 19.20) и вечерно токшоу от 22 ч. С промяната, която ТВ7 въвежда, включвайки „Магария на деня” в централната емисия „Новини”, се заменя излъчването на краткото десетминутно издание от 19.20 ч. Екранната партньорка на Марк О’Селски – Силвия Драгоева, „Дани Милев бенд” и Поли Генова ще продължават да бъдат част от късното издание на шоуто, от понеделник до петък с начален час 22 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На инат

Нова ТВ остава без вечерно токшоу тази есен

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия

Поли Генова за Евровизия пред Марк О’Селски

Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”

Проф. Андрей Пантев: „Царят е най-добрият избор за президент”