Архив На инат

Какво се случи в „На инат” по ТВ7 на 24 август, 2010 г.

Добави коментар

Какво се случи в „На инат” по ТВ7 на 24 август, 2010 г.: Журналистът Жоро Неделчев предложи еротична фотосесия на певицата Поли Генова


Какво се случи в „На инат” по ТВ7 на 24 август, 2010 г.: Журналистът Жоро Неделчев предложи еротична фотосесия на певицата Поли Генова


Журналистът Жоро Неделчев предложи еротична фотосесия на певицата Поли Генова


Деня, на който е роден Пауло Куелю, 24 август, Марк О’Селски прекара с най- подходящата компания, която може да се намери през август – вечния редактор на еротични списания Жоро Неделчев и манекенката, която краси последната корица на списанието му – мис Варна - Ирена Иванова. Другата красива жена в студиото, Поли Генова, не остана незабелязана за дълго – напротив. Неделчев ѝ предложи най-сетне да зарадва почитателите си с една еротична фотосесия, а вместо отговор получи загадъчна усмивка.

На въпрос на Марк – защо няма еротични списания за жени, Неделчев отговори: „Няма, защото на мъжете не е писано да са обект на експонация. Ако има такива, то това са мъже с лява ориентация.” Жоро беше категоричен, че по време на криза оцеляват най-добрите издания и затова не се притеснява, че е стартирал изданието си именно сега. Според него няма дефицит, нито на лица, нито на тела у нас. „Хубавите жени трябва да бъдат забелязвани. Ние се опитваме да бъдем позитивни и сме направили списанието така, че наистина да се гордееш, че си се снимала там.”

Журналистът Жоро Неделчев предложи еротична фотосесия на певицата Поли Генова


Жоро разказа и защо е предприел странната и със съмнителни естетически качества стъпка да пусне корица с близначките от Благоевград  Вяра, Надежда и Любов – според него това е феномен, който трябва да се покаже. Това подсети Марк О’Селски да го попита за сесията на Лили Иванова за първия брой на най-известното еротично списание в света. Американските издатели са били против, но всъщност сесията на Лили е трябвало да бъде на корица. „Явно Хю Хефнър не харесва наборите си” – лаконично отбеляза Марк.

О’Селски не остави без внимание и красивата Ирена. Той я покани на романтична вечеря в рамките на своя конкурс за телевизионни срещи на свещи. От миската той разбра, че е обвързана, но дори това, че приятелят и гледа, не го сломи. Ирена сподели без свян, че съумява да използва в правилна посока популярността, която получава от сесията за еротично списание и това ѝ дава нови хоризонти. “Явно Жоро знае как да накара красивите жени да се съблича” – каза хубавицата .
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На инат

Нова ТВ остава без вечерно токшоу тази есен

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия

Поли Генова за Евровизия пред Марк О’Селски

Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”

Проф. Андрей Пантев: „Царят е най-добрият избор за президент”