Истината за нас

Актрисата Силвия Лулчева ще води „Истината за нас”

• От 0/5

Ролята на водещия ще бъде положителна и в помощ на кандидат-младоженците 

Силвия Лулчева Силвия Лулчева, актрисата  с един от най-разпознаваемите гласове в телевизионния ефир, ще води „Истината за нас” – предаването, което ще проверява зоната на доверие и степента на познаване между партньорите преди брака.

Водещият ще бъде добър и положително настроен, и ще е модератор между двамата кандидат-младоженци, като спомага комуникацията между тях в студиото да се движи в правилна посока, обясниха продуцентите от Old school. Силвия Лулчева ще бди над участниците като брачен стожер, грижейки се за стабилността и положителното развитие на връзката им, ще полага усилия за запазване и укрепване на отношенията между партньорите.

По време на предаването в студиото ще присъства и брачен съвет, който ще разяснява и анализира въпросите, които се поставят по време на играта. Психоложката Ани Владимирова ще бъде сред постоянните членове на съвета, а в зависимост от конкретната история на участниците към нея ще се присъединява популярна личност, която по някакъв начин е съпричастна или се асоциира с проблемите на сгодените.


Още за Истината за нас, Силвия Лулчева

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg