Актуално В програмата

GTV през юли - забавления до дупка!

Добави коментар

“Форт Бояр”, „Магарешки истории”,”Палм Спрингс”, „Трева” и още редица забавни предавания очакват зрителите на GTV през юли
Форт Бояр – Три нации”, Магарешки истории”, „Палм Спрингс”, „Трева”и още редица забавни предавания очакват зрителите на GTV през юли


Горещ и със сигурност весел месец очаква зрителите на GTV през юли. Наред с комедийните сериали като На гости на третата планета, , „Норм”, Съквартиранти, „Шантаво семейство”, телевизията ще добави и няколко нови заглавия в своята програма, които със сигурност няма да бъдат за изпускане.

Любителите на английския хумор ще бъдат много доволни, защото в ефира на GTV се завръща не кой да е, а сериалът, класирал се на 12-то място в списъка на стоте най-добри британски комедии, „Какво ще кажат хората”. Всеки понеделник от 19:00 до 21:30 ч. и в петък от 19:00 до 22:00 ч. ще можем да се смеем заедно с кралицата на снобите Хиацинт Букет, чийто живот е осмислен най-вече от това какво мислят другите за нея.

Феновете на руското телевизионно изкуство ще имат възможността да му се наслаждават и с комедийния сериал „В преследване на Тарантино”, който GTV ще продължи да излъчва всяка събота от 21:00 ч. Представителите на две богати руски фамилии ще преминат през многобройни комични перипетии в търсене на все още неиздадения филм на Тарантино, който е обещан за подарък на бъдещи младоженци.

От 12 юли всяка събота и неделя от 16:00 часа пък ще бъде времето за приказки. Но не какви приказки, а най-известните класически приказки, разказани от комедианта супер шегобиец от прочутите Магарешки истории”. Ще видим доста интересни интерпретации на историите за Хензел и Гретел, за Пепеляшка, за Принцесата и граховото зърно и др.

Не е за пропускане и завръщането на сериала „Трева”, чиито 10 епизода ще можем да гледаме от 17 юли, от вторник до четвъртък, в 20:00 и 20:30 ч. Нанси, която отскоро е вдовица, се превръща в новия квартален дилър на марихуана, за да издържа семейството си. Трудностите пред нея никак няма да са малко, но тя все пак ще си изгради лоялна клиентела, част от която е и почитаемият градски съветник.

В мистерии са обгърнати вечерите във вторник и сряда, когато от 2 юли GTV започна излъчването на хитовия сериал „Палм Спрингс”. След самоубийството на баща му, 15-годишният Джони Милър ще се премести да живее с майка си и втория си баща в Палм Спрингс, но съвсем скоро ще разбере, че красивият квартал всъщност крие редица ужасяващи тайни...

А любителите на големите риалити продукции също ще имат повод да почерпят, защото от 5 юли всяка събота и неделя от 19:30 ч. ще могат отново да съпреживяват всички емоции и изпитания, през които отборите на България преминаха във Форт Бояр – Три нации” в битката за спечелване на съкровището.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Форт Бояр , Трева , Съквартиранти , Палм Спрингс , Норм , Магарешки истории , Какво ще кажат хората , В преследване на Тарантино

Седмият сезон на сериала „Трева” по bTV Comedy от 13 януари

Петият сезон на „Трева” - по bTV Comedy от 3 март

„Магарешки истории” по bTV Comedy

Най-забавните, най-страшните, най-еротичните кадри от Fort Boyard

Отборът на Аламинут е победител във Форт Бояр 3