Истината за нас

Брачен съвет ще помага на кандидат-младоженците в „Истината за нас”

• От 0/5Брачен съвет ще помага на кандидат-младоженците  в „Истината за нас”. Семейни терапевти ще консултират двойките по време на кастингите на шоуто

„Истината за нас”


Повече от 500 сгодени български двойки са попълнили досега анкетни карти за кастинга на „Истината за нас”.
Шоуто, чиито първи сезон започва през септември по „Нова телевизия”, ще дава шанс на кандидат-младоженци да проверят степента на познаване и доверие помежду си и ще помага на сгодени двойки да сключат брак, убедени, че това е правилното решение.

Полиграф ще тества доколко е адекватна представата им един за друг според собствените им очаквания и надежди. След консултация с екип от семейни терапевти по време на кастингите участниците сами ще решават какви въпроси да задават един на друг. Психолозите ще им помагат да формулират и отсеят правилно онези моменти от връзката, които биха им създали проблеми в предстоящия семеен живот и да намерят отговора, който търсят.

Участниците сами ще определят рамките на навлизане в личното им пространство.

Шоуто ще бъде изключително позитивно, като партньорите ще проверяват своите надежди спрямо реалността за другия човек
, обещават продуцентите от „Олд скуул”. В студиото ще има постоянен брачен съвет от трима човека, които ще съдействат на сгодените двойки да разбират правилно информацията, която чуват в хода на играта. Така, „Истина за нас” ще бъде и в помощ на онези зрители, които имат проблем във взаимоотношенията вкъщи.

На старта на играта в студиото всяка двойка ще получава по 100 000 лева, като за всяка лъжа ще се отнема определена сума. Кандидат-съпрузите ще могат да изгорят само, ако един след друг отговорят с „Лъжа”. Играта ще включва общо 20 въпроса, по девет от тях ще задават мъжът и жената, а правото на два специални въпроса ще имат бъдещите тъща и свекърва.

Още за Истината за нас

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg