На кафе

Гала отвлича ДесиСлава, учи я да стреля

• От 0/5

Гала отвлече ДесиСлава от студиото на предаването „На кафе


Гала отвлече ДесиСлава от студиото на предаването „На кафе” и я отведе в неизвестна посока, като преди това й завърза очите.
Акцията беше специално подготвена като изненада за певицата. Десетина минути по-късно стана ясно каква е целта на Гала – да сбъдне една детска мечта на ДесиСлава.

Като ученичка талантливата певица се увличала по бойни спортове и искала да стане полицай.
Когато водещата развърза очите на гостенката си, се оказа, че двете се намират в стрелбището на оръжеeн комплекс, където ги очакваха дузина пистолети и револвери.

Гала и ДесиСлава минаха кратък курс по безопасност и получиха първия си урок по стрелба.
Водещата от „Нова телевизия” и певицата изстреляха по един патрон с куршуми 22-и калибър. Анализът на хартиените мишени показа, че и Гала, и Деси Слава имат отличен мерник.

 показа техники по рейки терапия


По време на гостуването си в студиото певицата разкри за първи път някои от своите таланти. Тя показа техники по рейки терапия, които приложи върху Гала, след което й предсказа бъдещето с ангелски карти...Още за На колела

17:00
30.11.2020
Живот на път в RV каравана: Каравана за семейство в Уисконсин (Going RV: Wisconsin Family Fifth Wheel) Двойки и семейства решават да изоставят сивото ежедневие и да предприемат приключения на колела. Дали предизвикателството ще се окаже по вкуса им? (AL)
17:30
30.11.2020
Живот на път в RV каравана: Кемпер за двама (Going RV: Camper For Two) Двойки и семейства решават да изоставят сивото ежедневие и да предприемат приключения на колела. Дали предизвикателството ще се окаже по вкуса им? (AL)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg