Архив Отечествен фронт

Отечествен фронт - 5 юли

Добави коментар

В първата събота на юли социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще представи една позната история - историята на малкия Божидар, умрял в полето на Симеоновград, загубен от пияния си баща.

Тази събота в „Отечествен фронт” един разказ за невероятните метафори, за хора, чисти от цивилизация, за баби, залъгващи внуците си с пресъхнала гръд и за проституиращи майки, които хвърлят децата си на държавата

В първата събота на юли социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще представи една позната история - историята на малкия Божидар, умрял в полето на Симеоновград, загубен от пияния си баща.

Докато медиите разказваха тази история – как един баща се напил и забравил двегодишното си дете на къра в края на зимата, аз изтръпнах!” – спомня си Мартин Карбовски. – „Представих си как двегодишното човече е тичало, плакало и се е лутало из гадната симеоновградска прерия, докато баща му, прилежно прибрал кравите, продължава да пие.

„Отечествен фронт” ще покаже разказите на всички виновни – на пияния баща, който е забравил за детето си и на майката, която се прави на луда, но е родила вече седем деца и всички е дала на държавата за гледане. Ще представи версиите на един участник в тридневното търсене на детето, на един братовчед, който лично е изкопал гроба на детенцето и на едни жени на проститутската стоянка „Стопера”.

Това е историята, която и други са ви разказвали, макар и с по-малко детайли. Нямам коментари по нея.” – разказва Мартин Карбовски. – „Ще питате: „Защо ни занимава този бял човек отново с неговите цигани?

Отговорът е – това са вашите цигани. И отговорът е – защото проблемът, който другите медии не ви показват, го имаме ние – майката Курва пак е бременна! Не е за вярване – след загубата на Божидар тази жена и този мъж (най-вероятно) отново са правили секс и отново тази жена е бременна с 8, 9-то или не знам кой брой дете. Това вече е ад! Може да приемете за нормално някой да си загуби детето. Но да ги раждаш на конвейер осем и да не знаеш какво да ги правиш - това някой трябва да го спре! Във всяко село има една такава полу-луда жена, на която всички селяни се упражняват в правенето на деца. Някои опити са успешни. За съжаление!...

Лято е. Сигурно ви се ходи на море. Едва ли ви се ходи да пасете диви животни по прегорялата българска прерия. А ние ви занимаваме с невероятни метафори и сложни съждения - една баба дава гръдта си на малкото дете, за да го залъгва, защото майка му е една от тези майки, които раждат и хвърлят.

Раждат и хвърлят! Ако трябва да нарисуваме днешното време това ще е визията – бабата дава сухата си гърда, за да спре да плаче детето. Това трябваше да се случва на Африка. Само че се случва на нас. В Симеоновград. С цялата отговорност на това, което ще кажа – в България
децата се раждат така, щото бабата да ги залъже с пресъхналата си цица.

Майката е оставена на курварската си лудост. Бащата е свободен да пасе кравите си, мамка им и крави! И целият свят се смее на тая история, в която едно малко шибано черно дете отива с баща си на полето, загубва се и умира в адски мъки от студ, страх и плач без надежда в койотския мрак на една гадна страна. Представете си лутането и плакането на това дете, което вече е шепа прах на гробищата на Симеоновград! Това е историята. О, и не забравяйте – животът продължава! Мама курва отново е бременна. Да се готви за ужасна смърт следващото българско дете. В най-добрия случай – нека се готви за ужасен живот!”

„Отечествен фронт”, събота, 5 юли 2008 г., 18:15 по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”