Актуално Какво ще се случи...

"Двама завинаги" – 28 юни - 2 юли по bTV от 21:00 часа

Добави коментар

Какво ще се случи в турския сериал "Двама завинаги" – тази седмица тази седмица 28 юни - 2 юли по bTV от 21:00 часа
Какво ще се случи в турския сериал "" – тази седмица тази седмица 28 юни - 2 юли по bTV от 21:00 часа

Двама завинагиХалил не може да понася Зейнеб. Изгонва я от фирмата, но Зейнеб няма намерение да си тръгне, съюзява се с Митхад.

Менекше научава, че баща ѝ е взел пари от Халил и много се ядосва на Халил. Гордостта ѝ е засегната и е много наранена. Тя мисли, че е продадена за втори път, както ѝ е кала  Зейнеб. Халил по никакъв начин не успява да я убеди, че тези пари не са дадени с тази цел, двамата са на ръба да се разделят.

Зейнеб отказва да даде акциите си от фирмата на Халил и помага на Митхад да се сдобие с кутията, в която е скрита най-голямата тайна на Халил.

У дома Менекше се скарва с баща си и отново е подложена на насилие, но  братята ѝ застават на нейна страна. Хасан е объркан от факта, че приятелят ѝ от Берлин е дошъл в Истанбул. Митхад се опитва ga ce отърве от комисар Йомер, който е по петите му - мобилизира хората си.

Мустафа не знае в каква игра се замесва и изпълнява заповедите на Митхад.


Менекше се среща с Мустафа в момент, когато е най-беззащитна и животът ѝ е в опасност. Мустафа изпълнява дадената му заповед, без да знае, че къщата е на Халил и вътре се намира Менекше. Когато разбира, че в къщата има хора, бързо изчезва. Менекше го вижда как бяга, обзема я ужас и се обажда на Халил.

Когато отваря кутията Мустафа разбира, че дома, който е обрал е на Халил.

Когато Сухейля разбира, че Хасан пак е бил с Хелга, го изгонва от къщи. Хасан няма друг избор освен да се оттегли, след като е изгубил уважението на децата си.

Полицията пресладва Мустафа, след като го идентифицира на запис от охранителната камера. Кадир също преследва парите, които Мустафа е откраднал и вече е негов смъртен враг.


Двама завинаги


За да бъде по-близо до Менекше, Халил се нанася в отсрещната къща.

Когато Хасан разбира, че няма да може да измъкне повече пари от Халил, променя отношението си към него и отново става пречка за любовта
между Менекше и Халил. Мустафа се готви да отмъсти на Кадир за откраднатите от Халил пари. Вече не само Менекше се бои от него.


Айсел се излага на опасност, след като проваля плановете на Митхат.

Кадир загазва сериозно след смъртта на Айсел, защото неговите отпечатъци са върху оръжието, намерено на мястото. Комисар Йомер се разпорежда за акция срещу Митхат.

Юсуф завежда Ляле в дома си с цел да я предпази от хората на Митхат, но среща съпротивата на майка си. Сюхейля не иска Ляле у дома, а Юсуф не иска да се откаже от нея.

За Менекше настъпва нов етап в живота и.

За да разсее Менекше от грижите й, Халил ѝ помага да открие собствена сладкарница. Това ѝ помага да забрави за известно време Мустафа. Но в най-неочаквания момент отново усеща заплахата му.

Юсуф и Ляле се сближават още повече. Той ѝ предлага брак. Сюхейля е съсипана от тази новина и открито демонстрира, че е против Ляле. За да сложи край на напрежението, Халил подготвя пищно празненство.

 

 

Продукция: Ay Yapım (Kanal D 2007-2008)

Eпизоди 36 х 80 минути

С участието на: Къванч Татлъту, Седеф Авджъ, Хасан Кючюкчетин,
Фърат Танъш, Джанер Джандарлъ, Йълдъз Кюлтюр, Мехмет Чевик, Мурат Далтабан и др.


Сценарист: Керем Чатай
Режисьор: Улуч Байрактар

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Двама завинаги

Какви са мъжете на Диема Фемили?

"Двама завинаги"– 37 и 38 епизод, 4 август, сряда по bTV от 20:00 часа

"Двама завинаги"– 35 и 36 епизод, 3 август, вторник по bTV от 20:00 часа

Къванч Татлъту за сериала "Двама завинаги"

"Двама завинаги" - 31 епизод, 26 юли от 21:00 часа