Какво ще се случи...

"Незабравима" –тази седмица 21-25 юни по Нова ТВ от 20:00 часа

• От 0/5

Какво ще се случи в турския сериал "Незабравима" тази седмица 21-25 юни по Нова ТВ от 20:00 часа

"Незабравима" –тази седмица 21-25 юни по Нова ТВ от 20:00 часа


Тюркан, която вижда Еда, не с кой да е, а с Харун - годеника на сестра си да се целуват, е все още в шок, разтърсена от най-ужасната и страшна  болка в живота си.

Еда и Харун са при лекаря за детето си, което ще поемат в своите обятия след 6 месеца. Но тези щастливи мигове са помрачени от телефонното обаждане на Мелда, която съобщава на Еда, че по нейна вина майка и е зле.

Майка и дъщеря застават една срещу друга.
Всяка дума на Тюркан се превръща в остър нож и се забива първо в сърцето на Еда. Но тези думи нараняват най-много майчиното сърце. Тюркан не може да издържи повече на този конфликт.

Мелда принуждава Еда, която счита виновна за всичко, да сложи край на историята.


Пристигането на Толга в болницата след Харун усложнява още повече нещата. На всичкото отгоре Джемил е научил за разваления годеж и е ядосан, че всичко това е скрито от него.

"Незабравима" –тази седмица 21-25 юни по Нова ТВ от 20:00 часаМеждувременно Бату продължава да бъде заплаха за семейство Арсланлъ. Този път ще продължи пътя си, вземайки при себе си един от членовете на семейството.

Еда е съсипана от факта, че майка й е в болница по нейна вина.

С излизането на Тюркан от болницата сякаш всичко си идва на мястото. Тюркан е твърдо решила да държи Еда и Мелда далече от Харун. За тази цел прави най-трудното нещо, което може да направи една  майка, и отива да говори с него. Но думите на Харун я шокират отново. Той и казва, че няма как да се откаже от Еда, защото я обича много.

Саадет признава на Харун, че Феяз има син. След като научава тази истина, Харун се скарва с баща си. Този скандал прекратява всички връзки между баща и син.

"Незабравима" –тази седмица 21-25 юни по  Нова ТВ от 20:00 часаРешението за раздяла, взето от Харун, шокира Еда. Тя се опитва да разбере какво става, но Харун не й дава никакъв отговор. Еда е засегната дълбоко от скръбта заради раздялата.

Толга идва на помощ на Еда, която полудява и е измъчена  от мълчанието на Харун. Толга  се съгласява да живее с Еда в къщата на семейството на Джемил.

Харун се измъчва в безизходицата, породена от факта, че не може да каже истината на Еда. Взетото от него решение води до събирането на Еда и Толга и това го побърква и съсипва, той не може да си намери място.

Саадет, която решително се противопоставя на идеята Толга да стане  член на семейството, свиква Управителния съвет, за да свали Феяз отпоста управител.

Харун отива в модната къща да намери Еда, вижда я да излиза заедно с Толга и ги проследява. Проследяването приключва до къщата на Джемил.

За Харун е настъпил моментът за вземане на решение. Звъни на вратата на къщата. Тюркан замръзва, като го вижда срещу себе си. Също и Еда."Незабравима" - UNUTULMAZ

Турски сериен филм

Актьори:
Серхан Яваш  (в ролята на Харун)
Синем Йозтуфан  (Мелда)
Йозлем Йълмаз  (Еда)
Дениз Гьокчер  (Саадет)
Алие Узунатаан  (Тюркян)
Ахмет Уз  (Джемил)

Буура Гюлсой  (Толга)
Хакан Ванлъ  (Бурак)
Айлин Арасъл  (Ъшъл)
Мерт Явузджан  (Бату)
Роксен Люлю  (Севал)
Дидем Ялънай  (Ферда)
Хюсеин Ерканлъ  (Метин)
Гюл Тунччекич  (Месуде)
Анъл Челик  (Керем)
Дениз Курт  (Гюлай)
Айча Шахин  (Синем)
и Фикрет Хакан  (Фейяз)

Оператор: Юмит Габин
Музика: Кърач и Гарбиели
Сценаристи: Р. Халдун Юнсал и Ихсан Айдън
Продуцент: Ахмет Байрам
Режисьор: Ерсой Гюлер


Още за Незабравима

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg