Архив Рейтинг

„Бързо, лесно, вкусно” – с три пъти по-високи приходи от реклама и спонсорство

Добави коментар

„Бързо, лесно, вкусно” – с три пъти по-високи приходи от реклама и спонсорство. Зрителите могат да гледат двата модула на предаването всеки ден от 12:30 и 18:50 часа по БНТ1
„Бързо, лесно, вкусно” – с три пъти по-високи приходи от реклама и спонсорство. Зрителите  могат да гледат двата модула на предаването всеки ден от 12:30 и 18:50 часа по БНТ1

„Бързо, лесно, вкусно” - УтиВ условията на криза, когато всички големи продукции на БНТ излизат в принудителна ваканция, „Бързо, лесно, вкусно” държи категорично първенство. Безспорен лидер в държавната телевизия е кулинарното предаване на Old School Productions, което през тази година доказа, че чрез новата си двумодулна ежедневна схема е най-печелившото и продавано на ул. „Сан Стефано”.

Макар и 13 години на екран, водещият Ути Бъчваров успява да намери най-верния тон и визия за своите зрители.
Както с подхода към храната с неизчерпаемото си чувство за хумор, така и с адекватните по цена и разнообразие на продукти рецепти. От началото на годината Ути успя да обиколи 12 града в страната със своя пътуващ кулинарен теaтър, за да изнесе невeроятните си кулинарни демонстрации на открито. През юни завърши първият пътуващ пролетнен цикъл на „Вкусно”, кулинарните пърформанси продължават и през септември.

За периода юни 2009-юни 2010 кулинарното токшоу е увеличило три пъти приходите си от реклама и спонсорство.


„Бързо, лесно, вкусно” Зрителите на „Бързо, лесно, вкусно” могат да гледат двата модула на предаването всеки ден от 12:30 и 18:50 часа по БНТ1. От понеделник до петък точно в 18:50 часа водещият Ути Бъчваров представя по една рецепта в познатия забавен и динамичен стил.

Рубриката „Рецептата на Ути” е в услуга на работещите домакини, давайки им синтезирана информация за определено ястие, което те да могат да приготвят бързо и лесно. 12:30 си остава часът на „Бързо, лесно, вкусно”, но с нови елементи на токшоу.

Водещият и неговите гости дискутират теми, пряко или косвено свързани с храненето, здравословния начин на живот, кулинарните пътешествия и традиционните ястия. Освен това в обедния модул на „Бързо, лесно, вкусно” експерти по храненето споделят професионални мнения и съвети.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бързо, лесно, вкусно

Ути Бъчваров храни с миш-маш и винен кебап европейски дипломати в Санкт Петербург

Бързо, лесно, вкусно

„Бързо, лесно, вкусно” два пъти дневно

Канал 1 с нова програмна схема и ново име

В програмата:

04:00 29.03.2024
Тв програма BNT 4
Бързо, лесно, вкусно
Кулинарно предаване
07:30 29.03.2024
Тв програма БНТ 2
Бързо, лесно, вкусно
Кулинарно предаване
16:00 29.03.2024
Тв програма БНТ 1
Бързо, лесно, вкусно
Кулинарно предаване
19:30 29.03.2024
Тв програма BNT 4
Бързо, лесно, вкусно
Кулинарно предаване
04:00 30.03.2024
Тв програма BNT 4
Бързо, лесно, вкусно
Кулинарно предаване