Актуално В програмата

Мода, кино, светски новини и блясък в „Поверително от...”, неделя 20 юни от 10:00 ч

Добави коментар

Сабрина Паризи ще представи плажа от сериала „Спасители на плажа“ тази неделя в „Поверително от...”, 20 юни от 10:00 ч
Сабрина ПаризиСабрина Паризи ще представи плажа от сериала „Спасители на плажа“ тази неделя в „Поверително от...”. Тя ще разкрие кой е елитният спортен клуб в Бевърли Хилс, в който членуват Том Круз, Мат Деймън и много други звезди. Съвсем поверително ще надникнем зад кулисите на „Парамаунт” и ще разберем как последния филм за Папата и Ватикана покори Холивуд.

В рубриката „Модабар” ще има ексклузивни кадри от софийски клуб, където известният диджей и музикален продуцент Такеши представи своята модна колекция. За успеха на събитието допринесе присъствието на неотразимата светска репортерка на „Поверително от...“ Юлия Юревич. След като се показа в целия си блясък под прожекторите, тя подготви за зрителите няколко любопитни задкулисни интервюта.

Ще видим и кадри от партито по случай първия рожден ден на списание „Glamour”, уважен от много светски личности. Това, от своя страна, допринесе за набирането на средства на разигралия се благотворителен търг. Същият беше уникален по характер и с голяма емоционална стойност за организаторите, тъй като няколко изключително популярни наши светски дами решиха да се разделят със свои любими артикули и предмети, в името на каузата.

Акцент на събитието беше уникалното изпълнение на българската пианистка Мария Каракушева на фона на хаус музика. Проектът е изкючително новаторски и известен като „Classic in the House”.

„Поверително от...” влиза и зад кулисите на едно от най-очакваните събития в Холивуд през това лято – премиерата на „Играта на Играчките”3, 3D-анимацията на „Уолт Дисни” и „Пиксър”.  Миналата неделя по червения килим в Холивуд преминаха едни от най-обичаните звезди, сред които Том Ханкс, Джон Кюсак и Тим Алън. Всеки от изброените е дал своя принос за успеха на продукцията, озвучавайки по един от героите от филма. Сред тези ярки холивудски звезди тази година се присъединиха и две наши – актьори от сериала „Забранена любов” Саня Борисова и Николай Илиев. В „Играта на играчките” 3 те озвучават ролите съответно на Барби и Кен. В предаването ще видим, освен уникални материали от Холивуд, така и едно поверително интервю с младите ни звезди, които са двойка и извън снимачната площадка.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от

Поверително от...

Сабрина Паризи и Анастейша си поръчват бижута в България

Зара от „Биг брадър” се завръща в компанията на Виктория Джумпарова с ексклузивна сесия в „Поверително от...”

Кайли Миноуг, DJ Тиесто и DJ Свен Вет в „Поверително от...”, 10:00 ч, неделя по Нова Тв

„Поверително от...” представя премиерата и кадри от мейкинга на „Чиракът на магьосника” с Джери Брукхаймър и Никълъс Кейдж