Архив Отечествен фронт

Азис се среща с герой на „Отечествен фронт”

1 коментар

Азис се среща с герой на „Отечествен фронт”, събота, 19 юни 2010 г., 18:00 по Нова
Азис се среща с герой на „Отечествен фронт”, събота, 19 юни 2010 г., 18:00 по Нова

Азис се среща с герой на „Отечествен фронт”

Тази събота, 19 юни социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” показва естественото продължение на историята на самородния талант Стефчо, който търсеше своя гей-патрон.

В предаването преди две седмици Стефчо, който се явява на всеки кастинг, за да стане известен, помоли Мартин Карбовски да го срещне с най-голямата според него звезда в поп-фолка – Азис
. „Не беше трудно да направим такава среща – Стефчо дойде с влака, Азис дойде с шофьора си.” – разказва Мартин Карбовски. – „Искаме да благодарим на Азис – няколко пъти снимаме хора, които искат среща с някой известен човек.

Известните обаче у нас са надути много, сякаш като ходят до тоалетната от задника им излитат пеперуди. Репликата е на покойния Константин Коцев...
Азис обаче е земен човек – той се нави да се срещне със Стефчо. Реализиран гей се среща нереализиран гей. Реализиран талант - с нереализиран такъв!”

Азис се среща с герой на „Отечествен фронт”


Възпитаникът на дома в Могилино получи лично от краля на поп-фолка ценни съвети и напътствия. Азис дори му начерта план за действие, първата точка, от който е да се обезкосми: „Мъжете се отвращават от косми!” – казва Азис. – „На тях им се повдига – те мразят косми!” Следващата стъпка е да си избере женски модел, на когото да подражава. И Азис дава пример със себе си как навремето мечтаел да прилича на актрисата, изиграла червенокосата куртизанка Нана.

Следващата и много важна стъпка според краля на поп-фолка е Стефчо да започне каквато и да било работа: „Аз съм бил барман, разхождал съм кучета на богати семейства – бях на 11 години, в Германия разхождах кучета – три песа ме влачеха по парка като луд! Сервитьор, барман, по оркестри съм работил, на покер-машини съм работил...” Според Азис голямата стъпка, която обаче Стефчо сам трябва да направи, за да осъществи мечтата си да стане изпълнител, е да опита да се предложи на музикалните компании и липсата на средства не може да бъде оправдание или основание да не опита. „Аз като ходих да си търся работа... Ама не знам дали сега трябва да го казвам това нещо – когато ходих да си търся агенция, не се качих на трамвая! С моята приятелка Гала, за да не дупчим две билетчета, решихме да ходим пеша в най-голямата жега. И отидохме пеша до агенцията, за да не дупчим билети!” Накрая, за да го мотивира, Азис обеща на Стефчо да се обади на свои приятели от музикална компания и да ги помоли да се срещнат с него.

Азис се среща с герой на „Отечествен фронт”


„Благодарим на Васко-Азис, че се съгласи да помогне на момчето Стефчо - нашият герой от ОФ. За нас Васко си остава истинска звезда, независимо че слуша неправилната музика...” – коментира Карбовски. – „Ако не сте известни – не съжалявайте! Да си известен на всяка цена е като да си циганин в перушина – ти си мислиш, че танцуваш във вариете, а те са те заключили в кокошарника. Ако не сте известни и искате да станете – помислете за цената, която искат да платите. И колко известен може да стане човек със задника си?!... Да си известен има и някои предимства. Но въпреки това се надявам, че у нас все още има хора, които не биха станали известни на онази цена!”

”Отечествен фронт”, събота, 19 юни 2010 г., 18:00 по Нова телевизия



Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”