Актуално Търси се...

Иван Ласкин откровено за любовта си към Алекс Сърчаджиева, в «Търси се...», тази събота по bTV

1 коментар

Иван Ласкин откровено за любовта си към Алекс Сърчаджиева, в «Търси се...», тази събота, 19 юни, от 11:00 часа, по bTV.
Лошото момче на българския театър – Иван Ласкин, ще бъде специален гост в студиото на „Търси се...” тази събота, 19 юни, от 11:00 часа, по bTV. Какво се крие зад образа му на бунтар – това ще разкрият за пръв път семейството му и неговите най-близки приятели.

Иван ЛаскинЕдин от най-верните му приятели – Чочо Попйорданов, ще разкаже за препятствията, през които е минало тяхното приятелство. „Карали сме се, дори сме се били, но това не попречи на нашите отношения. Той е един изключително чувствителен човек”, ще повдигне завесата Чочо. В студиото на „Търси се...” актьорът ще върне на Ласкин няколко патрона, които през годините „си е взел от неговия дом” и ще му отправи предизвикателство на език, измислен от самите тях и неразбираем за никого.

Иван ЛаскинИзключително емоционална ще бъде срещата на Иван Ласкин с неговата любов – актрисата Александра Сърчаджиева. „Запознах се с Иван на снимачната площадка и тогава се обидих на чувството му за хумор. Любовта ни се случи в най-трудния за мен момент – когато майка ми се разболя. Той беше неотлъчно моя подкрепа в този тежък период”, разказва Алекс. Тя ще разкрие, че любимият ѝ е изключително романтичен мъж и най-добрият ѝ приятел. Самият Иван Ласкин ще признае, че е срещнал голямата любов също в труден момент. „Не живеех добре с жена ми. Бях се изнесъл от дома ни и живеех сам, с кучето, в стая с едно легло отрупано с хартии от сандвичи”, ще сподели Иван. Зрителите ще имат възможност да чуят за пръв път откровенията на актьора за това как Алекс го е променила.

Много забавна ще бъде срещата на Иван с двама от неговите братя – Светослав и Евгени
. Те ще споделят, че брат им е изключително добър кулинар. „Може да направи леща по-вкусна от кюфтета”, признават момчетата. От своите братя актьорът ще получи нестандартното предизвикателство да танцува на песен на Кондьо. Дали това ще се случи, зрителите ще имат възможност да видят в събота.

Иван Ласкин


Водещите Меги и Нели ще срещнат Ласкин и с още един от най-близките му хора – неговия вуйчо Оскян
, благодарение на когото той се пристрастява към актьорството. Оскян ще предизвика своя племенник да се превъплъти в една от култовите му роли, когато е в компанията на приятели – на Хитлер.

Любимото място за почивка на Иван Ласкин е Дряново.
Затова екипът на „Търси се…” пътува до балканското градче и ще срещне актьора с най-близкия му приятел там – Ганчо. Той ще разкаже за страстите на Иван като ловджия и рибар и за моментите на уединение и спокойствие в Балкана.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“