Актуално Други

Следващата седмица започва кастингът за певци и танцьори за новото шоу на Нова ТВ

Добави коментар

Бляскаво, забавно, красиво, емоционално и много позитивно - новото шоу за песни и танци, което започва тази есен по „Нова ТВ”, обявява кастинг за таланти...
Бляскаво, забавно, красиво, емоционално и много позитивно - новото шоу за песни и танци, което започва тази есен по „Нова ТВ”, обявява кастинг за таланти, готови да сбъднат мечтите си. „Bailando por un sueño” и „Cantando por un sueno” Освен стандартното прослушване, от следващата седмица в цялата страна ще обикалят специални екипи, които ще издирват личности с интересни и завладяващи мечти, готови да подложат на изпитание певческия или танцувалния си талант.

„Bailando por un sueño” и „Cantando por un sueno” са оригиналните заглавия на две от най-популярните забавни телевизионни програми в Южна Америка и редица страни в Европа.


Тази година, специално за „Нова телевизия”, за първи път в историята, двата формата ще бъдат обединени в едно наистина вълнуващо и бляскаво шоу. Различните участници ще пеят и танцуват в рамките на 3 месеца. Те ще си партнират с най-големите български звезди и известни личности, готови да подкрепят безрезервно сбъдването на една мечта, към която и те не са безразлични.

Членовете на журито също няма да отстъпват по известност и звездност. Те ще имат тежката задача да оценяват експертно певческите и танцувалните способности на участниците, но дали тяхната безпристрастност ще надделее над емоциите, които съдбите на участниците ще предизвикат в тях ще разберем само тази есен по Нова.

 Наградата е уникална, както и самото шоу – сбъдване на най-голяма и съкровена мечта на участника, които спечели симпатиите на зрителите. Всички ще станат свидетели на много емоционални и лични истории, ще проследят съревнованието за превръщането на най-съкровеното желание на един от тях в реалност. Освен това, ще могат да видят как пред очите им ще изгреят нови таланти, които ще имат възможността да развият своите певчески и танцувални способности по време на сезона.

В нашата северна съседка тази година завърши 9-ия сезон на шоуто.


Catalin_BotezatuПобедител стана професионалният боксьор Каталин Моросану

който помогна на 26-годишната самотна майка Магдалена Циоробеа да осигури по-добър живот на малката си дъщеря, своя брат си и тяхната майка.

В Румъния са участвали много известни личности, сред които звездата от популярното румънско трио Ozone – Арсение. Той танцува с 22-годишната Алиона, за да ѝ помогне да купи специални бедрени протези за баща си. Певицата Андреа Балан пък се бори за мечтата на 20-годишния студент Петрисор, който иска да помогне на брат си да си отвори дърводелска работилница.

Шоуто има успех по целия свят. Още в първата година от излизането си на екран в Мексико


„Bailando por un sueno” има три сезона само за една календарна година.

Поради грандиозния си успех същият модел - три сезона в една година, се прави и в Аржентина.

Първият мексикански сезон се печели от двойката на Latin Lover и Мариана Валехо. Мечтата на Мариана се осъществява и тя купува специална протеза на брат си, за да може отново да кара колело.

Също в Мексико известната певица Талия става кръстница на формата „Cantando por un sueno”, като освен че пише песента-химн на предаването, всяка година традиционно излиза и изпълнява лично песента си за откриването на всеки нов сезон.

Шоуто е изключително емоционално заради

Lorenzo-Lamas-i-Veraблагородните мечти на участниците

и често успява да разплаче много популярни личности, излезли на сцената и припознали мечтата на човека, с когото се състезават. Зрителите стават свидетели на невиждани емоционални изблици от страна звездите, които в началото на всеки сезон трябва да представят партньорите си с по три думи и винаги се стараят да избират най-нестандартните и красиви определения...

 В момента на сцената на „Bailando por un sueno” танцува световноизвестната звезда Лоренцо Ламас, заедно с Милагрос Михаел. Мечтата им е да помогнат за пълното възстановяване на 19-годишната Вера Чима, пострадала при автомобилна катастрофа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър