Здравей, България

Витомир Саръиванов ще води „Здравей, България” от 14 юни

• От 0/5

 

Витомир Саръиванов ще води „Здравей, България” от 14 юни  от 7 без 20 до 9:15 ч. по Нова ТВ
Витомир Саръиванов ще води „Здравей, България” от 14 юниВитомир Саръиванов сяда в стола на Лора Крумова през най-топлите месеци на годината. От 14 юни Витомир Саръиванов ще бъде лицето на „Здравей, България”, което всяка сутрин от 7 без 20 до 9:15 ч. ще буди аудиторията на „Нова телевизия”.

През най-топлите месеци на годината Вито обещава позитивно, динамично и усмихнато предаване. Той ще се опита да търси отговорите на всички въпроси, породени от любопитството на човек, който не е безразличен към случващото се около него.   

Люба Кулезич ще продължи да представя най-интересното от света на културата, а красивата Никол вече ще обявява прогнозата за времето на живо от обновеното студио на „Здравей, България”.

Една от най-чаканите рубрики – „Преглед на печата”, водещият ще прави в компанията на известни личности, а мнението и гласът на зрителите ще имат все по-голяма тежест и по-активно присъствие в програмната схема.   

Без да изневерява на стила си, първото за деня предаване на „Нова телевизия” запазва правото си най-интересното от него да бъде поднасяно като изненада и без предварителни обяснения.

 

Още за Витомир Саръиванов, Здравей, България

06:55
06.08.2020
Здравей, България - сутрешен блок
06:55
07.08.2020
Здравей, България - сутрешен блок

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg