Архив Big Brother

Последни елиминации в Big Brother family

Добави коментар

Big Brother family: Битката за Нови хан, къщата – разделена на лагери...
Big Brother family: Битката за Нови хан, къщата – разделена на лагери...

Христо: Ели е вещицаУтре предстоят последните елиминации в Big Brother family, когато ще станат ясни и последните финалисти. Кой ще се нареди до Стефанови, Кузмови и Колеви и кой ще си тръгне само дни преди големият финал - Трифонови или Чипеви?

Защитник на Христо и Корнелия ще бъде Калина Коцева - главен редактор на списание „Блясък”. Продуцентът и телевизионен водещият Иван и актрисата Латинка Петрова ще защитават Сашка и Павлин, които за първи път излизат на подсъдимата скамейка.

Традиционният съдебният процес в Big Brother Live ще постави въпросите как Павлин винаги успява да се измъкне чист от центъра на събитията и интригата, както и защо болезнената гордост на Ицо не му позволява да се признае за виновен или победен.

На кого симпатизират зрителите и кой заслужава да се бори за наградата от 200 000 лева, кола и апартамент – Трифонови или Чипеви?
Едните, в чиито действия винаги прозира преднамереност и стратегия, или другите, които са спонтанни и първични? Това ще разберем утре в 20:00 ч в Big Brother Live.

Какво се случва в къщата?


Мисия „Военно положение”

Новата мисия на съквартирантите „Битката за Нови хан” раздели семействата на два отбора – номинирани срещу финалисти. Христо, Корнелия, Павлин, Сашка и Добрин победиха Веселин, Ели, Цончо, София и Диана в игра на пейнтбол. Така номинираните се превърнаха в сержанти, а загубилите битката – в редници.
 
Редниците са подчинени на заповедите на сержантите, спят в отделна спалня и оправят леглата на военнокомандващите си. Войниците недоволно стават всяка сутрин в 5:00 часа за физзарядка и падат за наказание от 20 лицеви опори при неизпълнение на заповед.

Дай на глупака власт и му гледай сеира. – бяха думите на редник Кузмов по адрес на придобилите сила от мисията номинирани. - За разлика от вас ние можем да губим.

И ние можем, само че не ни се е налагало. – отвърна гордо сержант Трифонов.



Номинирани срещу финалисти

Къщата е разделена на лагери не само заради битката. Напрежението между семействата финалисти и номинираните ескалира всеки ден и сякаш е заразно. Дали от безсилие, или поради жестока конкуренция от предстоящия финал,  номинираните семейства не пропускат повод да злепоставят и нападат враговете си.

Ицо достигна до повече от забавното заключение, че Ели е вещица, която взима вещите на съквартирантите си и ги омагьосва. Ели не му остава длъжна в убеждението си, че помориецът подчинява симпатизантите си като им промива мозъците, както е направил с Давид.

Номинацията изнерви допълнително лабилната Сашка. Тя избухна срещу Веселин, провокирана от типична реплика на Газката, че ще я ощастливи. И докато Веско агитира семействата да бъдат задружни, Сашка е категорична, че приятелство в къщата не може да има.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала