Архив Big Brother

Big Brother family: Зрителите изгониха Антоний и Цанка

Добави коментар

Big Brother family: Съквартирантите - просяци, изненада за децата по случай празника...
 Зрителите изгониха Антоний и ЦанкаBig Brother family: Съквартирантите - просяци, изненада за децата по случай празника...

Десет дни преди големия финал на Big Brother family, зрителите на Нова телевизия решиха Антоний и Цанка Генчеви да не участват в борбата за голямата награда. По време на Big Brother Live понеделник вечер силните играчи Трифонови отстраниха поредните си съперници по пътя към победата. 51,4% от зрителите гласуваха срещу Цанка и Антоний, а 48,6% бяха спасителни за поморийците.

Ицо и Корнелия се завърнаха триумфално във фамилната къща.
Докато останалите размишляваха дали любовницата на Антоний не изигра основна роля за развоя на събитията,  Калина сподели с Big Brother, че се чувства виновна за изгонването на Генчеви.  

Калина напуска къщата


Малко по-късно съквартирантите изпратиха гостите си – Калина и Петър. Така пет семейства ще се борят още броени дни за наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.
Какво се случва в къщата?

Мисия „Добродетели”  

В новата си забавна мисия съквартирантите трябваше сами да се подредят в различни категории – хигиена и бит, култура и етикет, милосърдие, грижовни родители, като на първо място поставят семейството, което притежава в най-голяма степен съответните качествата.

За най-чисти съквартирантите избраха суетните Ицо и Корнелия, а Павлин се самоопредели като съквартирантът с най-ниска хигиена.
За най-културни единодушно бяха избрани адвокатът Добрин и съпругата му Диана. Ицо и Корнелия не отстъпиха от първото място на грижовни родители и предизвикаха истинска суматоха. Ели, която повече от два месеца е в къщата на Big Brother family с двете си деца, незаслужено остана чак на пета позиция.

Лидерите Христо и Корнелия събраха най-много призови места и имат задача да изнесат лекция на останалите, за да ги направят добри като тях. Какво ще посъветват поморийците останалите семейства и как те ще им отговорят? Дали лекцията на самонадеяният Ицо няма да надигне вълна от недоволство към него и да се отрази на последните номинации на съквартирантите в четвъртък?

Мисия „Милосърдие”




В новата си седмична мисия съквартирантите са просяци, които живеят на двора на къщата. Те разчитат на добрите сърца на семейство Чипеви и Кузмови, които съквартирантите сами определиха за най-милосърдни.

Милосърдните семейства могат да дават на просяците храна, напитки и цигари, но не и пари, само срещу изпълнен артистичен номер или свършена работа.
Просяците не могат да се къпят и спят в къщата, само ако някое от милосърдните семейства ги покани в леглото си.

Тази нощ София спа при Сашка и Павлин, а останалите съквартиранти в построена от картони къща на двора. Успешната мисия ще донесе 30% от месечния бюджет на семействата, а ако се провалят ще бъдат глобени с 90% от заплатите и наличните им продукти. Ще издържат ли просяците двайсет и четири часа на открито и ще станат ли по-щедри и по-чувствителни след изпитанието?

Ден на детето


Кристиян, Елия и Карина не можаха да сдържат радостта си


Рано сутринта Big Brother изненада децата в къщата по случай денят на детето. Много шарени балони и големи подаръци зарадваха малчуганите преди да тръгнат за училище. Кристиян, Елия и Карина не можаха да сдържат радостта си и нетърпеливо разопаковаха подаръците, където намериха коли и кукли.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала