Актуално Какво ще се случи...

Новите епизоди на „Незабравима" – от 14 юни по Нова ТВ

Добави коментар

Телевизионната сага „Незабравима" със сестрите Еда и Мелда, разделени от любовта си към един и същи мъж, получи още две награди в Турция
Телевизионната сага „Незабравима" със сестрите Еда и Мелда, разделени от любовта си  към един и същи мъж, получи още две награди в Турция

Турският телевизионен сериал „Незабравима", който продължава да се излъчва в Турция от АТВ, получи още две награди.  Те бяха определени от читателите на списание „Сиясет" (Политика), които са главно преуспели в професията си хора и бизнесмени.

 Резултатите от анкетата, направена в Турция, Севернокипърската турска република и Азербайджан, показват че „Незабравима" е най-добрият турски сериал, а изпълнителят на ролята на Харун - Серхан Яваш, е най-добрият телевизионен актьор в Турция за годината.

В допитване сред зрителите, направена от търговския център „Армони Парк” в Истанбул, Серхан Яваш и неговата партньорка Йозлем Йълмаз, която изпълнява ролята на Еда, са посочени като най-вълнуващата телевизионна двойка.

Серхан Яваш и неговата партньорка Йозлем Йълмаз


В края на 2009 г. „Незабравима" беше признат за най-добрия сериал на годината от влиятелния ТАЧЕД - Съюза на анадолските работещи и пенсионери, който всяка година определя най-успешните политици, представители на местните органи на властта, на гражданските организации, на печата и изкуството.

Телевизионната сага със сестрите Еда и Мелда, разделени от любовта си към един и същи мъж – Харун, продължава в ефира на „Нова телевизия” на 14 юни.




Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Серхан Яваш , Незабравима , Йозлем Йълмаз

Буура Гюлсой (Buğra Gülsoy)

Синем Йозтуфан (Sinem Öztufan)

Звездата Йозлем Йълмаз от „Незабравима” на диета… за напълняване

Йозлем Йълмаз

Фенове на Серхан Яваш го изненадаха с торта на рождения му ден