Архив Отечествен фронт

„Отечествен фронт”: Октоподът проговаря пред Мартин Карбовски

Добави коментар

„Отечествен фронт” представя едно интервю на Мартин Карбовски със сочения на „мозъка” на Октопода адвокат Николай Велков.
адвокат Николай ВелковВ последната събота на май социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” представя едно безпрецедентно интервю на Мартин Карбовски със сочения на „мозъка” на Октопода адвокат Николай Велков.

„Ще ви покажем Октопода, за който толкова се говори у нас.” – разказва Мартин Карбовски. – „Ако си представяте Октопода такъв страшен, зъл, с кофти мутра – това не е така. Човекът, който ще видите, е част от операцията „Октопод”, но по никакъв начин не изглежда - поне на нашите снимки - заплашително. Това обаче, според мен, го прави още по-опасен – ако е виновен! Защото новите бандити вече не са това, което бяха. Така поне казват. ОФ представя – заподозреният, арестуван и пуснат под гаранция в аферата „Октопод” – гражданинът Николай Велков, смятан за „мозъка” на Октопода.”
адвокат Николай Велков

Адвокат Велков е обвиняем по делото „Октопод” и е на свобода срещу гаранция от 20 000 лева. Обвинен е в участие във въоръжена престъпна група от длъжностни лица. Някои издания дори му сложиха думи в устата, че искал да убие вътрешния министър Цветан Цветанов.

адвокат Николай ВелковНиколай Велков – лице по аферата „Октопод”, което досега не е говорило, дава отговор на всички въпроси, които вълнуват обществото.

„Той е на 43 години, има хиляда лева в портфейла си, офисът му е скромен, но е скъп и е в идеалния център.” – коментира Карбовски. – „Бандит с бяла яка или случайно попаднал сред зъбните колела на държавата богат уверен човек – това идва да решавате вие! Няма по-добър съд от зрителите!”

”Отечествен фронт”, събота, 29 май 2010 г., 18:00 по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”