Актуално Какво ще се случи...

„Стъклен дом” - 7 епизод

Добави коментар

Камен и Боряна разкъсвани от чувства. Димитър Касабов разбира за бизнес скандала в България, тази неделя в «Стъклен дом»

Камен и Боряна ще продължат да се борят с чувствата, които изпитват един към друг. Ще се опитват да прикриват емоциите си и да подържат деловия тон и отношения. Дали обаче ще успеят или в крайна сметка ще се случи онова, от което двамата най-много се страхуват, ще стане ясно тази неделя в «Стъклен дом».    

Междувременно новините с проблемите в бизнеса и скандала с МОЛ 2 достигат до Димитър Касабов, но дали положението, в което се намира, ще позволи намесата му? От друга страна, изолацията започва да го изнервя, семейството му липсва...

Камен също взема проблемите с бизнеса присърце. Той решава да предприеме радикални мерки, за да потуши скандала с МОЛ2, ще действа сам, без знанието на съдружниците си и това ще му донесе общественото одобрение. Какво ще пожертва той и дали все пак това ще донесе успех и скандалът ще бъде потушен, а бизнесът - спасен, предстои да стане ясно.

Интригите и плановете, които плетат Николай Жеков, политикът Х и Елена Атанасова започват да стават все по-брутални. Каква е новата задача за студенокръвната блондинка, след като успешно успя да прелъсти нищо неподозиращият за машинациите ѝ Камен? И какво в същото време ще започне да смущава нейното коравосърдечно сърце - зрителите ще видят в епизода.

Невъзможна ли е връзка на Хари и Алекс, ще бъде ли разкрита и какви признания ще направи Сиана пред Боряна Касабова - очаквайте тази неделя в «Стъклен дом».

Истински фурор сред потребителите в интернет предизвика и официалната страница на сериала „Стъклен дом”- www.dom.btv.bg. До момента първият епизод е гледан близо 120 000 пъти, а всички останали епизоди средно по 55 хиляди пъти досега. Ексклузивните и забавни материали зад кадър, от снимачната площадка, също се гледат ежедневно от хиляди, а почти 1 млн. и 700 хил. е броят на страниците, които посетителите в сайта са видели през последния месец. Феновете на поредица във Фейсбук са над 26 000, а голяма част от коментарите споделяни от потребителите, както на официалния сайт, така и в социалната мрежа, са изключително положителни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”