Какво ще се случи...

"Листопад" - 150 и 151 епизод

• От 0/5

Какво ще се случи в теленовелата "Листопад" –    150 и 151 епизод, 20 май, четвъртък по bTV от 20:00 часа.

Неджля се е примирила с факта, че сватбата няма да се състои, но я очаква изненада.

В крайна  сметка семейството на Джем пристига да иска Неджля, но върши това по задължение.  Споразумяват се за брак, който не одобряват и двете страни, тъй като раните от  миналото още са пресни. Макар и със  свито  сърце  Али Ръза ще изпрати трета булка от къщи.

Нервите на Ферхунде започват да не издържат, но дали ще се подаде на напрежението и ще даде на Шевкет развод, или ще се заинати още повече?

Фикрет поставя условие на Тахсин, за да се върне в дома им. Дали той ще успее да изпълни желанието й, или тя ще го напусне?

Лейля подготвя подарък за сестра си.

Денят на сватбата най-после идва. Междувременно Ферхунде прави планове да отмъсти на семейството на Шевкет и да развали щастието им.

Оуз се надява, че ще го помилват и ще излезе на свобода. Това наистина се случва и новината за освобождаването    му отеква чак в залата за бракосъчетания - в деня, в който Джем влиза в казармата, Оуз излиза от затвора.

Междувременно Джеврие идва на празненството неканена. Майката на Ферхунде случайно се среща с Левент, дали това няма да сложи край на връзката му с дъщеря й?


Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция


Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция

по едноименния роман на световноизвестния класик Решат Нури Гюнтекин

Режисьор: Мелек Генчоолу

В ролите: Халил Ергюн (Али Ръза Текин), Гювен Хокна (Хайрие Текин), Бену Йълдъръмлар (Фикрет Текин), Хасан Кючукчетин (Шевкет Текин), Гьокче Бахадир (Лейля Текин), Фахрие Евджен (Неджля Текин), Дезин Чакър (Ферхунде Кара), Седа Демир (Седеф), Толга Карел (Оуз Айхан) и др.

 

Още за Листопад

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Листопад" - 150 и 151 епизод (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg