Какво ще се случи...

"Листопад" - 146 и 147 епизод

• От 0/5

Какво ще се случи в теленовелата "Листопад" –   146 и 147 епизод, 18 май, вторник по bTV от 20:00 часа.

Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, ТурцияНеджля получава неочаквано обяснение, което ще изненада част от семейството й и ще разгневи друга.

Нурдан признава на Ферхунде, че е ходила при семейството на Шевкет, но Ферхунде продължава да отрича и да ги обвинява, че лъжат.

Оуз е прехвърлен в килията на Шевкет.

Междувременно Шевкет подготвя развода си с надеждата, че Ферхунде ще се съгласи и всичко ще приключи бързо. Неприятна изненада очаква Шевкет в затвора.

Съдия изпълнители идват в къщата на Али Ръза, предупреждават го, че ако до 24 часа не плати дълга си, ще бъде изпълнена процедурата по секвестиране.

Ферхунде, която е научила, че  Шевкет е завел бракоразводно дело, отива на свиждане със съпруга си и му съобщава, че няма да му даде развод.

Джем събира смелост да каже на родителите си за предстоящата женитба. Хайрие е силно притеснена за здравето на Али Ръза на фона на последните събития.

Лейля измисля спасителен план, но дали баща й ще се съгласи? Ферхунде започва да съжалява за миналите си действия и иска да изчисти съвестта си преди да се разведе.

Най-после една добра новина идва в семейството на Али Ръза, но дали няма да е краткотрайно щастието им?

Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция


Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция

по едноименния роман на световноизвестния класик Решат Нури Гюнтекин

Режисьор: Мелек Генчоолу

В ролите: Халил Ергюн (Али Ръза Текин), Гювен Хокна (Хайрие Текин), Бену Йълдъръмлар (Фикрет Текин), Хасан Кючукчетин (Шевкет Текин), Гьокче Бахадир (Лейля Текин), Фахрие Евджен (Неджля Текин), Дезин Чакър (Ферхунде Кара), Седа Демир (Седеф), Толга Карел (Оуз Айхан) и др.

 

Още за Листопад

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Листопад" - 146 и 147 епизод (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg