Какво ще се случи...

"Листопад" - 143 и 144 епизод

• От 0/5

Какво ще се случи в теленовелата "Листопад" –   143 и 144 епизод, 13 май, четвъртък по bTV от 20:00 часа.

 Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция


Отношенията между Ферхунде и Левент се развиват в неочаквана посока. Лейля няма да може да понесе факта, че ще трябва да работи с Ферхунде.

Джем продължава да настоява пред Неджля, но тя все още не е готова да признае пред родителите си, че отново се виждат. Лейля подтиска чувствата си към Джан.

Постъпката на Джеврие хвърля в потрес Фикрет и Тахсин.
Те са сигурни, че тя няма да се задържи дълго сама в нейната къща.

Когато Али  Ръза и Хайрие се връщат съсипани вкъщи, ги очаква още по-ужасна новина - Неджля се е отровила от неизправност в бойлера и са я закаралив болница. Двамата веднага тръгват натам.

Ферхунде прави първи стъпки в новия си живот.  В  момента, когато се чувства най-обезверена, получава неочаквана подкрепа  от майка си.

Без да каже на никого, Джеврие продава къщата си и дава парите на Тахсин. Той е изненадан от този неочакван жест,  но и притеснен,  защото това означава, че майка му ще живее с неговото семейство. А вероятността да промени характера си е малка.

Джем  разбира,  че не може да се откаже от Неджля и й прави предложение за брак. Това шокира Неджля и тревожи Али Ръза. А семейството на Джем не знае нищо.

Инцидентът с Неджля ще има неочаквани последици. Ферхунде търси спасение в майка си, но дали тя ще може да й даде дома и семейството, които получаваше от Али Ръза и роднините му?

Ахмет най-после получава добра новина, на която все още не може да повярва.

Лейля не може да си прости гнева, който е изпитвала към сестра си.


Али Ръза е щастлив, защото нещата започват да се нареждат. Хайрие също започва да се успокоява, че семейството й отново ще бъде щастливо.

Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция


Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция

по едноименния роман на световноизвестния класик Решат Нури Гюнтекин

Режисьор: Мелек Генчоолу

В ролите: Халил Ергюн (Али Ръза Текин), Гювен Хокна (Хайрие Текин), Бену Йълдъръмлар (Фикрет Текин), Хасан Кючукчетин (Шевкет Текин), Гьокче Бахадир (Лейля Текин), Фахрие Евджен (Неджля Текин), Дезин Чакър (Ферхунде Кара), Седа Демир (Седеф), Толга Карел (Оуз Айхан) и др.

 

Още за Листопад

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Листопад" - 143 и 144 епизод (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg