Архив Big Brother

Big Brother Live: Тайни мисии, липсващи вещи и бели в къщата

Добави коментар

Big Brother Live: Зрителите изгониха музикантите Борислава и Пачо. Тайни мисии, липсващи вещи и бели в къщата.
Big Brother Live: Зрителите изгониха музикантите Борислава и Пачо. Тайни мисии, липсващи вещи и бели в къщата.

По време на Big Brother Live понеделник вечер две семейства се изправиха в сблъсък за оставане в къщата - артистите Иванови срещу силните играчи Трифонови.

Борислава и Пламен Иванови


Седмици преди големия финал зрителите на „Нова телевизия” решиха Борислава и Пламен Иванови да не участват в борбата за голямата награда на Big Brother family. Така, седем семейства ще се борят още три седмици за 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.

Боби и Пачо са певица и музикант, които влезнаха в шоуто с втората вълна семейства.
Колкото и важно да беше за тях да са в светлината на прожекторите, клавирът на оркестър Кристали и привлекателната му съпруга не успяха да покажат таланта и артистизма си. Те бяха едни от най-изолираните съквартиранти в къщата на Big Brother family. След три седмици на прикрито поведение от страна на Пачо, натрапчиво и дразнещо вмешателство на фолк примадоната в делата на съквартирантите, обвинения в дребнавост и скучно поведение зрителите решиха, че по-достойно да остане е семейството на поморийците Ицо и Корнелия.

Трифонови


55,5% гласуваха срещу музикантите, а 45,5% бяха спасителни за суперменът и неговото барби. Поморийските титуляри триумфално се завърнаха в къщата, за да продължат борбата за голямата награда. В прегръдките на съквартирантите си емоционалната Корнелия избухна в сълзи от напрежението по време на елиминациите.
Какво се случва в къщата?

Давид – мисионер

Давид – мисионерДавид получи тайна мисия като възможност да върне кухненското обзавеждане, прибори и посуда, които Big Brother отне за наказание преди дни.  Велинградчанинът трябваше да изсипе пясък в леглото на едно семейство, да размести десет продукта в хладилника от рафтовете на четири семейства, да сложи обилно количество сол в кафето на трима свои съквартиранти и да подлюти общата храна до такава степен, че да не става за ядене.

  • Няма начин. Трябва да спасявам положението,  отсече Давид и се зае със задачите си.
Сашка първа откри пясъка в леглото си.

Сашка първа откри пясъка в леглото си.

  • Е какво е това сега тука? – питаше Сашка, след като легна в леглото си. - Елате да видите какво имам в леглото. Давид нещо веднага се скри.Това сигурно е от оня прах, дето прави сърбеж, заподозря Ели Кузмова. - Само да хвана някой да ми прави нещо на мен. Много внимавайте. – закани се Ели.
  • Някой ми е сложил сол в кафето,  каза в другата стая Христо през смях.
Давид се превърна в основен заподозрян за белите

Беше ясно, че в къщата на Big Brother family се случва нещо. Давид се превърна в основен заподозрян за белите и цялото внимание бе насочено към него. И все пак, късметът се оказа на страната на велинградчанина.
подлютеното ядене предизвика масова суматоха в кухнята

Малко по-късно, неприятната изненада от подлютеното ядене предизвика масова суматоха в кухнята. Давид хитро използва момента, за да прехвърли подозренията върху Антоний и се измъкна чист от ситуацията.

Междувременно, магариите на Паоло също излезнаха наяве


Междувременно, магариите на Паоло също излезнаха наяве. За да върне обзавеждането на хола, етрополският хитрец открадна вещи, на които съквартирантите много държат. Христо не можа да намери винтовете на гирите си и цялата къща се вдигна да търси липсващи предмети.

  • Взели са му на Ицо и обувките,  докладва Цанка.
  • На Корнела пък ѝ липсва косата, смееше се Ели.
  • И моята беше тук, а я няма. Има крадец на коси. Помощ. – викна Елеонора.

Добрин срещу Антоний


 Добрин срещу АнтонийВ участието си в „Big Brother - истината” Цанка и Антоний определиха стюардесата Диана като лоша майка. За да защити жена си, юристът Добрин нападна Антоний за шокиращите признания на детектора на лъжата.

  • Ти, който си причинил толкова страдание на жена си и децата си, имаш ли право да даваш квалификации?-  питаше нервно Добрин.
  • Това не са квалификации. Това е мое мнение, което изказвам от впечатления и наблюдения,   обясни Тони.

Постепенно, след обиди и обвинения, разговорът се превърна в караница. Мъжете се обвиниха един друг в липса на бащински инстинкт, а Антоний мъдро прекъсна спорът първи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала