Актуално Търси се...

Яна Маринова в „Търси се...”, тази събота, 15 май, от 11:00 часа, по bTV

1 коментар

Яна Маринова влиза в ролята на Боряна Касабова от „Стъклен дом”, тази събота в „Търси се...”, 15 май, от 11:00 часа, по bTV
Яна Маринова влиза в ролята на Боряна Касабова от „Стъклен дом”, тази събота в „Търси се...”

Яна Маринова

Една от звездите на сериала „Стъклен дом” – Яна Маринова, ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се…”, тази събота, 15 май, от 11:00 часа, по bTV. Колко драматичен и вълнуващ е животът ѝ извън киното и телевизията – това ще разкрият най-близките ѝ хора.

Първата изненада за Яна ще бъде продуцентът на „Стъклен дом” –  Димитър Митовски. „Харесах Яна за сериала, защото е блондинка и ни трябваше такава героиня”, ще се пошегува режисьорът и ще допълни, че Яна е много талантлива и изключително отговорна към работата си на актриса. Той ще я провокира да влезе в ролята на Боряна – героинята от сериала, която се играе от Елена Петрова. Колко брилянтно може да се справи и с тази роля – зрителите ще видят в „Търси се…”.

Яна МариноваОт личния свят на Яна най-вълнуващата изненада ще бъде нейната баба Рени, която я е отгледала от дете. „Беше много палаво дете. Родители ѝ се разделиха рано и аз се грижех за нея. Грижовна майка е, макар че не ѝ се занимава много и не ѝ остава време”, ще сподели баба Рени. Самата Яна ще разкаже за драматичната среща със своя баща и откриването им един за друг след дълги години раздяла.

Изпълнена с любов ще бъде и срещата ѝ със съпруга ѝ Тишо, с когото наскоро се ожениха. „Любовта ни мина през много препятствия. Пътят беше дълъг. Засега не мислим за наше дете. И двамата имаме по едно и сега предпочитаме да имаме повече време за себе си”, признава Тишо. „С него сме като Ин и Ян, гледаме в една посока и се допълваме”, ще разкаже за любовта си Яна. Тя откровено ще разкрие и истината за раздялата с първия си съпруг и отношенията им в момента.

Зрителите ще видят и сина на актрисата - Никола, който също като майка си е запален по спорта
. Защо Яна е избрала варианта той да живее при баща си и как наваксва пропуснатото време с него – ще разберете тази събота.

За експанзивния характер и за промените през годините ще разкажат най-добрите приятелки на Яна
. „Промяната в нея е тотална. От мъжкарана стана истинска дама. Основният ѝ недостатък е, че не може да пази тайна. Много е влюбчива, а с нея е изключено да спориш”, споделят приятелките. От тяхната провокация към Яна зрителите ще я видят в друга светлина – като салса танцьорка.

Яна Маринова

Последната изненада за актрисата ще бъде най-добрият ѝ приятел от риалити шоуто „Survivor” – победителят Николай Мартинов. В какви ситуации не би оцеляла Яна – това ще разкрие той в „Търси се…”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: