Архив Big Brother

Big Brother family: Недялко ли е бащата на Елеонора?

Добави коментар

Ще събере ли Big Brother family баща и дъщеря в едно семейство след 19 пропуснати години?

По време на Big Brother Live понеделник вечер две семейства се изправиха в сблъсък за оставане в къщата. Качанови срещу Господинови.

Магдалена и Динко ГосподиновиСамо месец преди големия финал, зрителите на Нова телевизия решиха Магдалена и Динко Господинови да не участват в борбата за голямата награда на Big Brother family. Така осем семейства ще се борят още месец за 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.

Магдалена и Динко са пресни младоженци от Бургас, които влезнаха в шоуто с втората вълна семейства.
След две седмици на самовглъбено поведение от страна на танцьорите, обвинения в егоцентризъм, незачитане на чуждото страдание и самочувствие без покритие, феновете на предаването решиха, че по-достойно да остане е семейството, преживяло най-много сътресения в къщата - Давид и Елеонора.

57,4% гласуваха срещу танцьорите, а 42,6% бяха спасителни за Дейвид и малката Норка.
След най-драматичните елиминации на Big Brother family, велинградската двойка триумфално се завърна в къщата, за да продължат борбата за голямата награда.

Драмата на Елеонора

Недялко ли е бащата на Елеонора?По време на Big Brother Live снощи разказът на директорката на детския дом, в който Елеонора е прекарала четири години от детството си, както и драматичната появата на предполагаемия ѝ биологичен баща, трогнаха аудиторията.
Велинградската принцеса е отраснала без баща си и не го познава. Това, което знае е, че той е избягал от отговорността да поеме грижите за детето си и така за малката Нора се грижи майка ѝ Теодора.

Преди 19 години майката отива в хижа над село Миромир и прекарва вечер с непознат мъж на име Недялко. Теодора научава за бременността си твърде късно и когато отива да търси бащата се оказва, че той е женен.


директорката на детския дом

Предполагаемият баща на Елеонора беше открит в хлебозавода в Сопот. Недялко Нанов се срещна с Нора в студиото на Big Brother Live и ѝ разказа своята версия за отсъствието му от живота й. Елеонора се вълнуваше наистина ли баща ѝ не е знаел за нейното съществуване, а Недялко каза, че си спомня за Теодора, но отрече тя да му е казвала за детето.

 

 Недялко Нанов ли е таткото на велинградската дива?

Недялко Нанов ли е таткото на велинградската дива? Той ще се подложи на ДНК тест, за да даде отговор на въпроса, а резултатът ще бъде ясен в четвъртък.
Давид също се интересуваше от семейното положение на половинката си и за първи път показа мъжко държание. В този напрегнат за жена му момент, Дейвид пое инициативата за разговора с Недялко и зададе повечето въпроси. Може би мъжките качества, които зрителите видяха у чехльото, беше това, което повлия положително на вота им. Въпреки че, според Норка и Недялко, ДНК тест не би променил миналото и отношенията им, двамата решиха да се подложат на такъв, за да разберат истината.



След връщането си в къщата, Елеонора прекара вечерта в мисли и противоречиви чувства. Малката красавица се опитва да свикне с мисълта, че в живота ѝ има човек, когото до скоро е смятала за безвъзвратно загубен. Голямото събитие от срещата с биологичния ѝ баща, се превърна в разочарование.

Елеонора сподели с Big Brother, че се чувства объркана от появата на Недялко. Нора дори не е искала да знае кой е баща й, защото той не е бил до нея, когато е трябвало да бъде. Образа на Недялко се разминава с представите и версията, която знае за отсъствието му. Рано тази сутрин, Елеонора излезе от къщата на Big Brother family, за да направи ДНК тест, решена да разбере истината.   

Какво ще е развитието на ситуацията? Недялко ли е бащата на Елеонора? Ще събере ли Big Brother family баща и дъщеря в едно семейство след 19 пропуснати години? Ще седнат ли на стола на истината, както Недялко на живо обеща, за да научим цялата им история? Предстои да разберем в четвъртък по време на Big Brother Live.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър Фемили

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала