Какво ще се случи...

"Листопад" - 136 и 137 епизод

• От 0/5

"Листопад" - 136 и 137 епизодКакво ще се случи в теленовелата "Листопад" – 136 и 137 епизод, 6 май, сряда по bTV от 20:00 часа.

Проблемите на Шевкет в затвора не престават. Ферхунде все повече се доближава до Левент. Джеврие не може да преживее изненадата, която Тахсин е подготвил за Фикрет, както и факта, че Рейхан му е помогнала, вместо да се опита да го спечели.

Оя иска да разбере възможно най-много от дъщеря си за връзката на Джан и Лейля, но дали наистина има такава връзка или Лейля е прекалено объркана, за да се отдаде на чувствата си?

Отмъщението на Левент вбесява Ферхунде.
Неджля не може да убеди майка си, че с Джем няма да се получи нищо. Сватбеното тържество на Фикрет и Тахсин хвърля светъл лъч в дома на Али Ръза.

Хайрие започва трескава подготовка за празненството, докато Джеврие все още не може да приеме новата съпруга на сина си.

Зад гърба на семейството си, Ферхунде купува апартамента. Дали това няма да всее още повече раздори?

Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция


Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция

по едноименния роман на световноизвестния класик Решат Нури Гюнтекин

Режисьор: Мелек Генчоолу

В ролите: Халил Ергюн (Али Ръза Текин), Гювен Хокна (Хайрие Текин), Бену Йълдъръмлар (Фикрет Текин), Хасан Кючукчетин (Шевкет Текин), Гьокче Бахадир (Лейля Текин), Фахрие Евджен (Неджля Текин), Дезин Чакър (Ферхунде Кара), Седа Демир (Седеф), Толга Карел (Оуз Айхан) и др.

 

Още за Листопад

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Листопад" - 136 и 137 епизод (2 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg