Какво ще се случи...

"Листопад" - 132 и 133 епизод

• От 0/5

Какво ще се случи в теленовелата "Листопад" – 132 и 133 епизод, 4 май, вторник по bTV от 20:00 часа.

Листопад / Yaprak DokumuДжем се опитва да заличи постъпката на майка си пред Неджля. Най-после той осъзнава, че все още има чувства към нея и не иска да я загуби отново.

Покрай болестта на Фикрет децата започват да преживяват отново кошмара при смъртта на майка им. Ферхунде трескаво се приготвя за вечерята, но какво ли цели, настоявайки точно тази вечер да се срещне с Яман и Есра?

Али Ръза е твърдо решен да разбере истината от Ферхунде. Оуз осъзнава, че все още е влюбен в Неджля и решава да се бори за нея. Левент става подозрителен, след като чува телефонен разговор на Ферхунде. Дали това няма да й коства работата?

Семейството на Джем се опитва все по-усилно да го отдалечи от Неджля, но дали именно това няма да го тласне още по-силно към нея? Джеврие не престава да се сърди на Фикрет за случка, която не е по нейна вина.

Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция


Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция

по едноименния роман на световноизвестния класик Решат Нури Гюнтекин

Режисьор: Мелек Генчоолу

В ролите: Халил Ергюн (Али Ръза Текин), Гювен Хокна (Хайрие Текин), Бену Йълдъръмлар (Фикрет Текин), Хасан Кючукчетин (Шевкет Текин), Гьокче Бахадир (Лейля Текин), Фахрие Евджен (Неджля Текин), Дезин Чакър (Ферхунде Кара), Седа Демир (Седеф), Толга Карел (Оуз Айхан) и др.


Още за Листопад

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Листопад" - 132 и 133 епизод (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg