Big Brother

Семейство Милеви изгонени от къщата на Big Brother Family

• От 0/5

Извънреден Live, който ще разкрие
цялата истина за Давид и Елеонора


Първото семейство изгонено от Big Brother Family са Боян и Боряна Милеви. Те напуснаха къщата завинаги след като 67,2% от зрителите на Нова телевизия дадоха своето НЕ за този семеен модел. Милеви очевидно не покриват 7-те критерия за семейно щастие, които феновете на Big Brother определиха в сайта.

Черната овца в семейството е Боряна, която събра 40,9% от негативния вот за тях. Въпреки че Милеви показаха сплотеност и взаимодопълване на две противоположности, това не беше достатъчно, за да останат в къщата. Тяхната връзка е основана на физическото, а не на духовното привличане, а зрителите не видяха безусловно раздаване на партньорите един към друг.

За себе си Боян и Боряна казаха, че са естествени, истински, отговорни и борбени хора, но явно това не беше достатъчно на феновете на предаването. След спорно разглеждане под микроскоп на предимствата и недостатъците на номинираните, присъдата бе произнесена. В името на шоуто, зрителите избраха в къщата да остане семейство Чипеви - майстора на купона и интригата Павлин и мълчаливата му, крайно търпелива съпруга Сашка.

Защитниците на Павлин и Сашка

Защитниците на Павлин и Сашка бяха по-приказливите в студиото на Big Brother Live и изпълниха своята мисия.

Съдниците Латинка Петрова и Генчо Генчев


Според Генчо Генчев, един от съдниците на оспорвания „двубой”, Боян и Боряна бяха по-колоритните личности. Но както Латинка Петрова, другият съдник, каза, хората избраха народностния тип мъж и жената, която носи в себе си велика драма.

Ванеса и Цветелин


„Big Brother – Истината” с Ива и Цветелин...

Събота вечер се превърна във вечерта на тежките признания за зрителите на Нова телевизия. Този път „Big Brother – Истината” ще ни покаже скритите тайни на Ива и Цветелин.

Никой не може да излъже детектора! Разкритията на полиграфа и какво си казаха двамата бивши партньори гледайте събота вечер в 20:00 часа по Нова телевизия. Колко състояния и настроения може да смени неуравновесения Цветелин?!


Давид и Елеонора

Цялата истина за Давид и Елеонора...
Някои напускат къщата, а за други сериалът на живота продължава. Драматични събития сполетяха семейството на Давид и Елеонора. Освен гостуването на свекървата Дамитрийка и обожателя на Елеонора - Николай, двамата разбраха скандални истини един за друг пред детектора на лъжата, които разтърсиха връзката им.

Горчивите тайни, които Елеонора е крила дълбоко, а Давид никога не бе чувал, гледайте в извънредното предаване на „Big Brother – Истината” в неделя от 20:00 часа по Нова телевизия. Този ексклузивен епизод е свързан с цялата история на семейство Качанови и е истинската причина за предложението, което Big Brother отправи към тях.

Под влиянието на емоциите и истините, които излязоха след полиграфа,  Давид и Елеонора изказаха желание да напуснат шоуто. Това предизвика Big Brother да постави началото на операцията „Спасението на семейство Качанови”.

За да решат проблемите си, Big Brother дава възможност на Давид и Елеонора да напуснат къщата за този уикенд. Двамата наистина имат нужда да съберат мислите си! Те ще прекарат време насаме с дъщеричката си Анжелина на специално място, осигурено от Big Brother.

Неустоимото предложение е последен шанс за Давид да спечели сърцето и ръката на любимата си. Понеделник ще разберем как са изкарали двамата заедно и имат ли бъдеще или не. На сцената на Big Brother Live семейство Качанови ще кажат своето окончателно решение.

Още за Big Brother, Биг Брадър Фемили

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg