Актуално В програмата

Китодар Тодоров е новият звезден репортер на „Календар”

Добави коментар

Китодар Тодоров, познат от рекламите на „Биг Брадър фемили” е новият звезден репортер на „Календар”
Китодар Тодоров, познат от рекламите на „Биг Брадър фемили” е новият звезден репортер на „Календар”. Изявите му в централната емисия на „Нова телевизия” започват на 5 април. Актьорът, който има участия в близо 20 филмови продукции, в седмицата след Великден ще се впусне в разнищването на теми, свързани с бита, вярата, семейството и, разбира се, кризата...

Китодар Тодоров



Понеделник  – Вярата
В какво вярва българинът? Има ли вяра и колко силна е тя? Китодар ще се срещне с хората и търговските обекти, и пред храма. Ще има и интервю с отец Георги от Владайската църква.

Вторник – Семейството

Пазят ли се традиционните семейни ценности? Здраво ли е българското семейство? Какви са приликите и разликите между българското и арабското семейство. По темата - анкети със семейни двойки, майки с деца и по-млади хора в Южния парк, както и интервю с ливанец – дете от смесен брак.

Сряда – Геймърите
Звездният репортер разглежда въпроса със зависимостта от електронните игри и дали подобна опасна тенденция се забелязва у нас. Мнението си ще представят психолог, собственик на гейм-клуб и геймъри по време на турнир.

Четвъртък – Дупките

Скеч, в който звездният репортер взима интервю от трима събеседници, които играе самият той – общинар, учен от БАН и археолог, които дават своите странни виждания и препоръки за справяне с дупките по улиците.

Петък – Кризата

Поглед от друг ъгъл към наболялата тема... Ще има съвети от финансов експерт и мнение на всички събеседници от предишните дни ... Хората ще отговарят на въпроса: Каква асоциация правите с думата „криза”?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”