Архив Big Brother

Идва ли принцът от Дания в къщата на Big Brother Live?

Добави коментар

Ще дойде ли наистина принцът от Дания за красивата Елеонора? Това се питаме всички, а отговорът ще получим тази вечер в Big Brother Live.


Най-щастливото семейство на живо от къщата

Войната на брюнетките

Идва ли принцът от Дания?...
Ще дойде ли наистина принцът от Дания за красивата Елеонора? Това се питаме всички, а отговорът ще получим утре вечер в Big Brother Live.

Видяхме драматичната изповед на велинградската хубавица в понеделник, когато тя разказа за прибързаното си обвързване със съпругът ѝ Давид. Тя постави под съмнение бащинството му и го заплаши, че е взела генерално решение за живота си след излизането ѝ от къщата.

Цветелин комплимент към Елеонора


Елеонора призна за Николай – мъжът, който живее в Дания, който и подарява шармантен пръстен и букет от 100 рози. Същия той е отправил предложение да я вземе при себе си заедно с дъщеричката ѝ Анжелина.

Тъй като майката на Елеонора не можа да каже много, сега Николай идва от Копенхаген, за да разберем лично от него дали наистина е готов на сериозни стъпки.
От кого е детето със сините очи? Ще чуем ли най-накрая мъжкия глас на Давид и как ще се развие драматичната история на семейство Качанови? Предстои да разберем четвъртък вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

Най-щастливото семейство в къщата...
Утре по време на Big Brother Live ще се проведе и конкурса за най-щастливо семейство в къщата. Съдбата на фалшивите двойки Цветанови и Бенчеви зависи от него. За да е успешна тайната им мисия, те не трябва да попадат на последните места в класацията.

Истинската съпруга на избухливия ботевградчанин Цветелин от понеделник  в общата къща. Сега той не се притеснява от манипулации и много по-добре се справя с ролята си в тайната им мисия. Цветелин отказа да целува бившата си жена Ива докато Ванеса не беше при него, за да не си извади съпругата му погрешни заключения и това да се отрази на брака и взаимоотношенията им.

Ели Кузмова обаче има съмнения за отношенията на една от двойките с тайна мисия - Цветелин и Ива. Тя открито ги нарича мисионери и е сигурна, че двамата са поставени лица – артисти завършили ВИТИЗ. Наложи се Цветелин и съучастникът му по мисия Светлин да изграждат нова стратегия, за да не провалят задачата си малко преди края й.

Как ще оценят съквартирантите изпълнението на мисионерите?

Какво ще се случи и при какви условия ще останат в къщата, ако спечелят мисията си, всичко това утре вечер...

Какви реакции ще предизвика у Ванеса видеото, в което голямата ѝ любов Светлин прави тежки признания за времето, в което те са били заедно?
Видяхме в понеделник как Светлин успокоен, че камерата на организаторите по време на кастинга не записва, споделя, че  много пъти е изневерявал на Внеса и е бил с нея, защото му е било удобно. Ще променили това видео чувствата на Ванеса към илюзията от детството ѝ Светлин?
А как ще реагира Цветелин, когато разбере, за разкритията на екипа и за това, че Светлин и Ванеса са били интимни по време на брака ѝ с Цветелин?

Какво друго се случва в къщата?


Войната на брюнетките...
Междувременно в къщата се заформя война между двете най-големи красавици. Давид отново беше нападнат заради това, че не е защитил жена си от обидите на майка му в къщата. Велинградската дива има сериозни поддръжници в лицето на някои от мъжете в къщата. Цветелин не е съгласен, че „една от най-големите красавици в България е с един от най-големите смотаняци”. Симпатиите на русенецът Стоян към Елеонора вчера сутринта станаха повод за разправия с половинката му Мария, а по-късно вечерта прераснаха в сериозен скандал.

 Мария се дразни


Мария се дразни, че мъжете боготворят Елеонора и с викове се опита да отстоява своята позиция. Срещу трима заслепени мъже, обаче, русенската Анелия се оказа безсилна и това я разстрои до плач. Гордост, ревност, завист, обиди, тежки признания и самодоволен триумф гледайте във войната, която се заформи между двете жени с най-голямо самочувствие в къщата на Big Brother Family. А защо не и един конкурс Мис Big Brother, който да реши споровете?

Домакински неволи...

Санитарният полуден на съквартирантите естествено не мина без скатаване от страна на някои хора. Образцовата домакиня Корнелия ненавижда мързела. Бягането на Елеонора от домакински задължения в деня, в който всички слагаха ред в къщата, я изкара от нерви. Обвиненията обаче отново отнесе мъжът без право на глас Давид.

Семейство Милеви на прицел..
.
Семейство Милеви събират негативите на съквартирантите си. Боян и Боряна са чест обект на коментари и критики от страна на останалите. Носената „маска на велика” и вечните претенции на Боряна не са по вкуса на съквартирантите й. Боян пък ги дразни с това, че е избухлив и агресивен към децата си.

Ива пребори Ванеса в мисията „Мазни борби”...

Разделени на отбори и намазани с бебешко олио съквартирантите борбено се изправиха един срещу друг. Залогът беше голям – възможност за семействата в отбора победител да си върнат 40% от месечните заплати. Отборът на червените беше в състав семейство Кузмови, Цветанови, Качанови, Милеви и Чипеви. Отборът на сините - семейство Шопови, Бенчеви, Трифонови, Петрови и Каменарови.

Капитани на отборите бяха Стоян Шопов и Веселин Кузмов
. Двамата отговаряха за подготовката на отборите преди началото на състезанието, която предизвика еуфория и комични моменти. Някои усилено се разгряваха, други си даваха спортен хъс, трети изрисуваха гърбовете си с имена на противниците.

Ванеса и Ива в гореща борба

Ванеса и Ива застанаха първи една срещу друга. След ожесточен двубой, бившата жена на ботевградчанина Цветелин- Ива - пребори настоящата му съпруга Ванеса. Защо двете излезнаха от басейна одрани никой от останалите съквартиранти все още не е наясно.

Има голяма символика в начина, по който Big Brother разпредели участниците един срещу друг. Чехльото Давид трябваше да се бори с титаничния Христо. Как протекоха битките между най-силните - капитаните на отборите; между мъжете, които се борят за едно женско сърце - Светлин и Цветелин и между жените, които претендират за мъжкото внимание в къщата - Мария и Елеонора?
Кой саботира тази мисия под претекст, че е „животинска история”, както и реакциите на останалите без пари семейства, гледайте в дейли епизодът сряда вечер в 21 часа по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала