Актуално Търси се...

Ива и Боги в „Търси се...”, събота, 27 март, от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Телевизионния тандем Ива и Боги в „Търси се...”, събота, 27 март, от 11:00 часа по bTV
Телевизионния тандем Ива и Боги в „Търси се...”,  събота, 27 март, от 11:00 часа по bTV   

Ива и Боги в „Търси се...”

Водещите на предаването „Денят е прекрасен” – Ива Дойчинова и Богдана Трифонова, ще бъдат гости в поредното издание на токшоуто „Търси се..”, тази събота, 27 март, от 11:00 часа по bTV. Кое ги прави толкова успешен тандем на екрана, въпреки че в живота двете са коренно различни – зрителите ще разберат това от техните колеги и семейства.

Първата изненада за двете ще бъде срещата им с продуцента на предаването – Милена Будинова, която ги открива като двойка. „Ива и Боги са най-голямото ми откритие и аз се гордея много с него. Харесах ги почти веднага, защото ако ги съберем в едно, те правят идеалната жена”, споделя режисьорката. Зрителите ще видят и кадри от първата среща и запознанството на Ива и Боги – на кастинга за предаването. „Ива е сърцето, Боги е разума. Боги е по-неуверена, а Ива по-критична”, допълва Милена крайностите в характерите на двете. Продуцентката ще ги предизвика да се имитират взаимно, а двете водещи ще демонстрират завиден актьорски талант.

Водещите Меги и Нели ще изненадат своите гостенки като ги срещнат и с техните семейства. Съпругът на Ива – Митко, ще разкаже за първата им среща, любовта им и съвместния им живот вече 15 години. Оказва се, че Ива има още една голяма страст в живота си – рисуването, и зрителите за първи път ще видят нейни картини, поставени в дома й. Каква е като майка пък ще разкажат двете ѝ дъщери – Ида и Мина. „Понякога ни се кара, че не подреждаме къщата, иначе е много забавна и много изисква от нас. Най-много обичаме да ни готви мусака”, разказват двете момичета.

Ива и Боги в „Търси се...”Съпругът на Боги – Румен, ще я върне към първата им среща още като студенти. „Когато я видях ми направи огромно впечатление колко добре е гримирана.  Радвам се, че имам човек до себе си, който ме допълва. Заради ангажиментите ѝ все повече ми липсва, но неделите винаги сме заедно”, разказва Румен. Колко забавна е в живота и като майка ще разкрие дъщеря ѝ Надежда. „Много обичаме да сме заедно. Аз много приличам на майка ми и с нея винаги е много забавно”, споделя дъщерята на Боги. Зрителите ще видят и малкият син на водещата – Андрей.

Какви са в живота двете телевизионни водещи ще допълнят и техните майки.
Майката на Ива – Вера, ще я върне към голямата ѝ страст рисуването и ще я предизвика да нарисува в студиото на живо любимата ѝ мъжка глава. „Ива е толкова грижовна, че понякога дори обсебваща”, ще разкрие Вера.

Майката на Боги – Елена, с вълнение ще разкаже за огромната им близост и силна връзка помежду им. „Като малка на всяка рисунка пишеше „Мама е светът”. И до днес сме си опора, а аз съм най-големият ѝ критик”, ще сподели майката на Боги.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: