Big Brother

На 3 април започва „Big Brother Family – истината”

• От 0/5

Така ли ще погледнат ЕлеонораBig Brother само истината...
От следващата седмица, новo предаване ще допълни форматa на Big Brother Family.  „Big Brother Family – истината”, ще е ексклузивно и интересно шоу, в което всички семейства от къщата ще бъдат изправени пред детектор на лъжата. Този експеримент вече е правен и в други сезони на риалитито. За първи път в България това беше направено в трети сезон на Big Brother. Това беше една от най-интересните и забавни мисии, които разкриха неподозирани характери на съквартирантите и свалиха маските им. Именно затова продуцентите решиха да направят едно отделно шоу, като част от Big Brother Family, в което участниците да разкрият своите самоличности. Big Brother season 8 UK е пожънал огромен успех. Там обаче всички участници са отговаряли сами за себе си, докато в Big Brother Family, семействата ще застават рамо до рамо пред детектора, за да отговорят на всякакви въпроси и да повдигнат завесата на своята връзка.

Въпросите, на които участниците ще трябва да отговарят са три типа:

  • Въпроси за двойката – Всяка двойка има своите странни, тъмни или скрити страни, с тези въпроси ще научим повече за отношенията на двойката в къщата и извън нея.
  • Въпроси за децата им – Тези въпроси имат за цел, да разберем как семействата отглеждат децата си,  как комуникират, колко са важни децата за тях и как се грижат за тях.
  • Въпроси за семейните отношения -  Какви са семейните им ценности, в какви са отношенията с роднините на половинката си, харесват, обичат или мразят някои от семейството ще стане ясно тук!

Семействата ще отговарят заедно един след друг на въпросите в студиото, като в първи кръг, всеки от тях трябва да отговори на по 3 въпроса, наградата тук е 1500лв. Следва втори кръг, където срещу 5 искрени отговора от мъжа и жената, семейството ще печели може би най-важната награда – спасяване от номинации.

Схема на въпросите и наградите:
1 кръг - 6 въпроса- 1500 лв.
2 кръг - 5 въпроса – имунитет от номинации
3 кръг - 4 въпроса - 10 000 лв.
4 кръг - 3 въпроса - 20 000 лв.
5 кръг - 2 въпроса - 30 000 лв.
6 кръг - 1 въпроса  - 50 000 лв.


Ако някой от двамата не каже истината и излъже на въпрос – той отпада, а партньора му остава в играта, но играе за половината от определените награди.

Съквартирантите ще отговарят пред свои роднини, поканени като гости в студиото – роднините също участват в играта, те имат достъп до паник бутон, с който дават право на участника да не отговаря на избран от тях въпрос, ако той е крайно неудобен или шокиращ.

Водещ на „Big Brother - истината” ще е Витомир Саръиванов, шоуто стартира на 3 април и ще се излъчва всяка събота от 20:00 с продължителност два часа.

Мисия „Дълга целувка за лека нощ”
Христо и Корнелия

Big Brother организира на съквартирантите мисия за най-романтична целувка. Всяко семейство има своята песен и когато я чуе, трябва да започне да се целува. Двойката не трябва да отлепва устни, докато продължава мелодията. Ако усети и съвсем малка нотка на фалш, Big Brother ще накаже съквартирантите с процент от месечния им бюджет. Това поставя месечните заплати на семействата под опасност, защото парите им зависят от успешното изпълнение на две мисии – „Оковите на любовта” и „Целувката за лека нощ”. Кое ще надделее – любовта или финансовата изгода?

Най възрастното семействоЗа първи път от началото на тайната им мисия Ива и Цветелин трябваше да се целуват пред останалите съквартиранти. Задачата сериозно ги притесни. Двамата направиха всичко възможно да се измъкнат, с риск да загубят парите си и да провалят и тайната си мисия. Хрумваха им абсурдни варианти – от това, че не могат да се целуват и ги е срам от останалте, до измислянето на сериозна болест като аргумент. Цветелин отказа да целува страстно бившата си жена, защото кадрите ще бъдат излъчени веднага на настоящата му съпруга – Ванеса.
Съквартирантите вече се съмняват дали те наистина са двойка.
Ще успеят ли да опазят тайната си?
Ще бъдат ли по-внимателни или ще продължат взаимните им обвинения?
Ще се справи ли Ива с ролята да „замазва”всички изцепки на избухливия Цветелин?


На живо с майки и свекърви...
Поредната изненада в Big Brother предстои утре вечер. Димитрина - майката на рецепциониста – кученце Давид ще влезе в къщата заедно с малката му дъщеричка. Жената е готова на всичко, за да спаси сина си от зависимостта, която изпитва към половинката си Елеонора. 19-годишната колекционерка на ботуши и свекървата имат сериозни конфликти. Последната надежда на майката на Давид е да разкаже историите, които синът й и Елеонора имат, за да чуе той мнението на другите съквартиранти. Защото Елеонора го е зомбирала и го кара да мисли, че майка му е луда.
Каква ще е реакцията на нищо неподозиращите Елеонора и Давид?
Какви истории ще чуем от Димитрина?
Предсоти да разберем...

Цветелина

Това е само част от сюрпризът на вечерта. Майките на участниците в тайната мисия Ива, Цветелин, Ванеса и Светлин са поканени в студито за коментар. Идеята на продуцентите за размяна на съпруги да бъде коментирана на живо от техните родители, което ще гарантира грандиозно шоу. Няма да минем без нападки и обвинения, но със сигурност ще чуем и неизказани мотиви за поведението на агресивния Цветелин, жената готова на всичко заради детето си – Ива, младата съпруга Ванеса и любовта на живота й Светлин. Защото майките са тези, които познават децата си най-добре и са готови на всичко, за да ги защитят!

Още за Big Brother, Биг Брадър Фемили

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg